Site Rengi

DOLAR 32,5289
EURO 34,9614
ALTIN 2.425,71
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Hançer

17.10.2021
A+
A-

Antik çağda, Aristoteles’in toplumunun merkezindeki değerler erdem ve ahlâktır. Din ile gelen Tanrının yasalarının mutlak gerçekliği insanlığın birbirine karşı giriştiği savaştan dolayı bir gereksinim değildi. Tanrının buyrukları temelde anarşi ve kargaşaya karşı caydırıcı olan bir şeyden daha öteydi. Buyruklar insanlığın Tanrıya karşı sorumluluklarını yerine getirmesi kadar hayatın düzen ve yapısını sağlayan pozitif bir gerçeklikti. Din ve devlet bağı, bu dönemde güçlenir. Teolojik devletten, demokratik devlete geçişi batılılar Tanrının iktidarının yeryüzüne inmesi olarak kabul eder.

Yeryüzüne inen siyaset bizim hayatımızı da 1836 dan sonra etkilemeye başlar.O gün, bugündür Türk toplumunun gelişimini siyaset ve siyasetçi üzerinden tartışıyoruz. İlk çağdan bugüne bütün toplumların merkezin de erdem ve ahlak değeri birinci seçenektir.Aristo ve Farabi nin eklektik düşünce sistemi gibi yöneticiler filozof mu olmalıdır? Bence siyaset yapan herkesin erdem ve ahlak sahibi olması için felsefe bilmesine ve filozof olmasına gerek yok. Sıradan ve basit olmayı denesinler. Denemeyen bir siyasetçi profili ile bugünlerde karşı karşıyayız.

Ben de sıradan, basit bir adamım. Bu siteyi de Eskişehir’de belediyelere beslenen, Bravda ve özgürün basını ile karıştırmayın! Belediyelerden fonlanan yandaş Bravda ve candaş ve yandaş özgürün basınına göre biz “AKP’nin yandaşıyız!”
Ben kimsenin ne yandaşı ne de candaşıyım. Kadim Türk Devleti’nin ve milletinin menfaatleri canımızdan da kanımızdan da önemlidir. Helâl  rızkımıza, haram karışmasın yeter ve artar. Eskişehir’de de kötüye ve kötülüğe karşı erdem ve ahlâk temelli mücadele ederken, hakkaniyet ve adalet terazisinde yürümeye çalışıyoruz. İşimiz, milletin sırtından zenginleşen asalaklar ve güç sarhoşu olan şımarıklarlarla…
Fakat bizim “AKP yandaşlığımız” anormallik taşıyor. Yandaşı olduğumuz Ak Partinin Eskişehir’deki Basın-Medya sorumlusunun sansürü altındayız. Zannedersiniz ki biz sosyal medyalarında, WhatsApp gruplarında 7/24 Tayyib Bey ve Devlet Beye hakaret eden gazeteci görünümlü yazan takımındanız. Onlara sansür uygulayın demiyorum. Bize bu sansürün nedeni merak ediyorum. Ak Partinin Meclisi üyesi kadına hakaret eden, kirli çamaşırlarını ortaya döktüğü için partisinin meclis üyesine parmak sallanmasına karşı kafanı kuma göm. Bunlara karşı duranlara ağır sansür uygula. Hayırdır sayın yönetici!
Belediyeleri yöneten CHP’li elitlerin, Bravdanın, özgürün basınının, işini yapmayan bürokratın, halktan ve partisinden kopuk yaşayan milletvekilinin nasırına basıyoruz da, senin hangi nasırına bastık sayın Ak Partinin medya-tanıtım sorumlusu. Sayın yönetici hangi tarafta duruyorsan, bizde konumumuzu ona göre belirleyelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.