Site Rengi

DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Haydi Çocuklar Yaz Okuluna

15.08.2019
A+
A-

ESMEK tarafından çocukların daha verimli bir yaz tatili geçirmeleri amacıyla ücretsiz olarak düzenlenen yaz okulu kayıtları başladı. Kayıtların 5 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini hatırlatan ESMEK yetkilileri, yaklaşık 1 ay devam edecek yaz okulunda seramikten ebru sanatına, web tasarımdan işaret diline, kodlama atölyesinden doğa yürüyüşlerine kadar 24 farklı branşta ücretsiz eğitimlerin verileceğini belirttiler.

Büyükşehir Belediyesi çocukların yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmeleri amacıyla her yıl düzenlediği ve büyük ilgi gören Yaz Okulları’nda kayıtları almaya başladı. Bu yıl 24 farklı branşta verilecek yaz okulu programında seramik, ebru sanatı, resim, web tasarım, bilgisayar, işaret dili, kodlama, el sanatları, basketbol, voleybol, santranç, gitar başta olmak üzere birçok farklı kategoride dersler bulunuyor.

8 Temmuz’da başlayacak 2 Ağustos tarihinde sona erecek yaz okulundan 7-14 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak faydalanabilecek. Kurslara bu yılda büyük ilgi beklediklerini ifade eden yetkililer, kurslar hakkında bilgi almak isteyen ebeveynlerin 0222 220 76 88/99 üzerinden ESMEK ile iletişime geçebileceğini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.