Site Rengi

DOLAR 32,5851
EURO 34,6875
ALTIN 2.525,30
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 25°C

Her Cuma İhtiyaç Sahiplerine Erzak Dağıtıyorlar

Her Cuma İhtiyaç Sahiplerine Erzak Dağıtıyorlar
07.02.2020
A+
A-

Eskişehir’de İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alparslan’ın organizesi ile her hafta cuma günleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımı yapıyor.
Muhtar Alparslan ve mahalle sakinleri, yaklaşık 3 aydır ihtiyaç sahibi vatandaşlara; ekmek, peynir, zeytin, çay ve şeker gibi ürünler toplayarak erzak yardımı yapıyor. Toplanan erzaklar, her hafta cuma günleri Mahalle Muhtarı Hüseyin Alparslan tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Önceki haftalarda kıyma, yağ, meyve ve sebze gibi erzak yardımlarında bulunan mahalle sakinleri, farklı gıdalarla yardımlarına devam edecekler.

Mahalle sakinlerinin şu ana kadar 80 aileye erzak yardımı ulaştırdıklarını belirten İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alparslan, “Mahallelimiz ihtiyaç sahipleri konusunda çok duyarlı. Beklemediğim kadar fazla erzak yardımı topladık. Mahalleliler bu yardımları devam ettirme konusunda da ısrarlı. Önümüzdeki dönemlerde daha da fazla yardım geleceğinden şüphem yok. Böyle davranışlar çok güzel. Tüm Türkiye’de bunun gibi organizasyonların düzenlenmesi çok iyi olur” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.