Site Rengi

DOLAR 32,3849
EURO 35,0576
ALTIN 2.326,64
BIST 9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Hortumlu Damacana Krizinde Fatura 4 İşçiye Kesildi

Hortumlu Damacana Krizinde Fatura 4 İşçiye Kesildi
20.09.2021
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ne bağlı ESKİ’nin Kalabak su dolum resimlerindeki ikinci skandalin faturası 4 işciye çıkarıldı Bilindiği gibi geçen yılda en fazla 5 yıl kullanma süresi olan Damacanaların 13 yıldan beri kullanıldığının tespit edilmesi üzerine ESKİ de Genel Müdür değişikliği yaşanmıştı En son Damacanasından hortum çıkan vatandaşın ihbarı neticesinde kamuoyunda ciddi tepkiler oluşmuştu. Haber sitemize ulaşan vatandaşlar Hortum Görünen bir cisim O hortumu göremeyecek kadar hijyen kuralları göz ardı edliyorsa göremediğimiz hangi cisimler Kalabak Damacanalarında evimize geliyor acaba ? Şeklinde okurlarımızın yoğun tepkileri olmuştu Bugün BüyükşehirBelediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan acıklama da soru ışaretleri uyandırdı Çünkü işine son verilen bu dört işcinin ihmalden mi yoksa Hortum Skandalını sızdıkları içinmi görevlerine son verildiğine açıklık getirilmedi Büyükşehir Belediyesi nden yapılan açıklama şu şekilde; Eskişehir’de damacana içinde çıkan hortumla ilgili ikinci bir açıklama yaptı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Eskişehir’de damacana içinde çıkan hortumla ilgili ikinci bir açıklama yaptı. Gerekli soruşturmanın yapıldığı açıklamada, 4 çalışanın işine son verildiği kaydedildi. Açıklama şöyle; “1 Eylül 2021 Çarşamba günü yaşanan ve kamuoyuna ‘Eskişehir’de yeni damacana vakası’ başlığı ile servis edilen habere ilişkin aynı gün, ESKİ Genel Müdürlüğü’nce soruşturma başlatılmıştır. ESKİ Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca yasal süreleri içerisinde yürütülen soruşturma tamamlanmış olup, dosya ESKİ ve Espark A.Ş. Disiplin Kurullarına sevk edilmiştir. Disiplin Kurullarınca olayda kusuru bulunan 4 çalışanın iş akitlerinin feshine karar verilmiştir. Bunun yanısıra, kurumca konuyla ilgili adli süreç başlatılmıştır.

Bir takım sosyal medya hesaplarında, çalışanların engelli olduğuna dair yapılan yazı ve yorumlar ise gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.