Site Rengi

DOLAR 32,4979
EURO 34,9774
ALTIN 2.431,80
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

İcra Müdürü Roman Yazdı

İcra Müdürü Roman Yazdı
06.05.2020
A+
A-

Eskişehir Adliyesi’nde İcra Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ayşe Sezgin, roman yazdı.
Bilecik Yenipazar Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Yüksekokulu, akabinde Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümlerinden mezun olarak yükseköğrenimini tamamlayan Sezgin, memuriyet ve ev yaşamından vakit bulduğu zaman dilimi içerisinde roman yazmaya başladı.

Bilecik iline bağlı Gölpazarı, Yenipazar, Osmaneli Adliyeleri, Sivas Zara Adliyesi, Sakarya Adliyesindeki görevlerinden sonra Eskişehir’e tayin olan Ayşe Sezgin, Eskişehir Adliyesi’nde İcra Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.
Oğlu Emre ile birlikte Eskişehir’de ikamet etmekte olan Ayşe Sezgin, aynı zamanda “Yenipazar’ın Sesi” adlı sanal gazetede köşe yazıları yazıyor.
Yazar Sezgin’in “Roman” tarzında ilk çalışması olan “Gökyüzü Kokladım Ben” adlı eserinde sosyal ve duygusal pek çok şeyden bahsederken (kimsesiz çocuklar, çocuk gelinler, aşklar, ayrılıklar, ihanetler) gerek anlatımındaki sürükleyicilikle, gerek konusuyla bizleri olaydan olaya, diyardan diyara sürükleyecek tarzda bir eser.
Yazar Sezgin, roman tarzındaki kitabında: “Ziyan edilen yaşamlar”, “Paylaşılan sırların birleştirdiği kırık gönüller”, “Memleket ve ana hasretiyle geçen bir gençlik” başlıca temaların yer aldığını söyledi.

“Ben yazamam, iş ve evde zaman bulamıyorum” diyenlere de seslenen “Gökyüzü Kokladım Ben” adlı romanın yazarı Ayşe Sezgin, ”Evde kaldığımız süre içerisinde mutlaka boş zamanlarımız oluyor. Bunu da TV başında veya başka meşguliyet ile geçireceğinize benim gibi yazmayı düşünürseniz mutlaka başarırsınız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.