Site Rengi

DOLAR 32,5297
EURO 34,8438
ALTIN 2.473,91
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C

İl Sağlık Müdürü Bilge’den Üç İlçeye Ziyaret

İl Sağlık Müdürü Bilge’den Üç İlçeye Ziyaret
06.12.2021
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge; Mahmudiye, Çifteler ve Han sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Mahmudiye, Çifteler ve Han ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını ve ilçe devlet hastaneleri ile birlikte aile sağlığı merkezi, toplum sağlığı merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını inceleyerek hastane başhekimlerinden ve hastane müdürlerinden bilgiler aldı. Hastanelerdeki acil servisleri ve yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastalarla sohbet edip,  Covid-19 Hastalığı hakkında bilgiler veren Bilge; son zamanlarda vakalarda artış olduğunu bu nedenle kış mevsimiyle birlikte tedbirlerin sıkılaştırılması gerektiğini belirtti. Kapalı ortamlarda daha fazla vakit geçireceğimizden dolayı maske, mesafe vehijyen kurallarına uymalıyız. Halkımız aşı olmayı ihmal etmemeli ve mRNA aşısı olmuş, üzerinden 6 ay zaman geçmiş 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız hatırlatma dozunu istedikleri aşı türünden yaptırabilirler dedi.

Müdür Prof. Dr. Uğur Bilge, ilçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp daha önce tespit edilen eksik ve noksanların giderilmesi aşamalarını yerinde gördü.

Ziyarette Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge’ye, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Fatih Torlak ve İsa Melih Batur eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve beraberindeki heyet İlçelerdeki sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerin akabinde Han Kaymakamı Hakan Başoğlu ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.