Site Rengi

DOLAR 32,3263
EURO 35,1256
ALTIN 2.296,88
BIST 9.051,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

İş Bankası ve Seyitgazi Ziraat Odası Arasında Anlaşma İmzalandı

İş Bankası ve Seyitgazi Ziraat Odası Arasında Anlaşma İmzalandı
04.06.2022
A+
A-

 

Türkiye İş Bankası Ertaş Caddesi Şubesi ile Seyitgazi Ziraat Odası arasında Oda Üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla İş Birliği Protokolü/İmece Kart Üye İşyeri anlaşması imzalanmıştır.

02.06.2022 tarihinde imzalanan protokol kapsamında Oda Üyelerine İmece Kart, Tarım Kredileri, TARSİM Sigortası vb. muhtelif ürünlerden uygun koşullarda faydalanma imkanı sunulmuştur. İmece Kart sahibi oda üyeleri, tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde, 6 aya kadar%0 faiz ve 1 yıla kadar vade avantajından yararlanabileceklerdir.

T. İş Bankası Ertaş Caddesi Şubesi Müdürü Neriman Kılınç Kaplan imza töreninde yaptığı konuşmada; İş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklığı geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Seyitgazi Ziraat Odası ile imzaladıkları protokolden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etmiştir.

Seyitgazi Ziraat Odası Başkanı Erhan Erden de imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtmiştir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.