Site Rengi

DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

İşgalci İsrail Saldırılarına Son Vermelidir

İşgalci İsrail Saldırılarına Son Vermelidir
08.05.2021
A+
A-

Eğitim Bir Sen 1 No lu Şube Başkanı İbrahim AKAR’ın Kudüs olayları ile ilgili basın açıklaması

Mübarek Ramazan ayında müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya ve orda ibadet eden Filistilinli müslümanlara karşı saldırılar düzenleyen ve Müslümanlar üzerindeki baskılarını artıran terör devleti Siyonist İsrail’i şiddetle kınıyorum.

 

İşgalci İsrail daha önce yaptığı gibi Filistin halkı üzerinde saldırı ve baskılarına bir yenisini eklemiştir. Bu saldırılar karşısında Birleşmiş Milletler, dünya ülkeleri ve insan hakları savunucuları daha önceki örneklerde olduğu gibi cılız açıklamalar yapmayı bir kenara bırakmalıdır. İşlenen bu insanlık suçları karşısında Siyonist İsrail’e dur demeli ve karşısında durmalıdır.

 

Yapılan bu insanlık dışı saldırılara karşı direniş ve özgürlük mücadelesi veren Filistin halkını selamlıyorum. Filistin halkının saldırılar karşısında verdiği bu haklı mücadelede yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum. Bu kutsal direnişin Filistin devleti ve halkı özgürlüğüne kavuşana kadar devam edeceğini ve bir gün mutlaka Mescid-i Aksa ve Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşacağına inanıyorum.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.