Site Rengi

DOLAR 32,3307
EURO 35,0310
ALTIN 2.282,61
BIST 8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

İstanbullu Gençler Sarıcakaya’da Nar Hasadı Yaptı

İstanbullu Gençler Sarıcakaya’da Nar Hasadı Yaptı
12.11.2020
A+
A-

Sarıcakaya Belediyesi’nin misafiri olarak ağırlanan Ümraniyeli gençler kendileri için hazırlanan tarlada Nar Hasadı etkinliğine katıldı.

Ümraniye Belediyesi ve Sarıcakaya Belediyesi ortak bir çalışmaya imza attı. Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetlerine bağlı bir gurup genç Sarıcakaya ilçesinde misafir edilerek kendileri için organize edilen çeşitli etkiliklere katıldı. Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Ethem Koyuncu ile Ümraniye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Ocak öncülüğünde Sarıcakaya’ya gelen gençler ilk olarak Belediye Başkanı Hüseyin Çam’ı makamında ziyaret etti. Ardından Bozaniç mevkiinde bulunan Nar Bahçesine giden gençler burada dalından nar hasadı yaptı. Hayatlarında ilk kez böyle bir etkinliğe katıldıklarını dile getiren gençler “Bizim için gerçekten değişik bir gün oldu. İlk kez nar hasadı yapıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan başta belediye başkanlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Burada Sarıcakayalı akranlarımızla bir araya geldik ve bir dostluk köprüsü oluşturduk. Sarıcakaya gerçekten çok güzel bir ilçeymiş” diye duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Nar hasadının ardından traktör römorkuna bindirilen gençler Bozaniç Dağı eteklerine zirveye çıkarılarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.