Site Rengi

DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

İyi Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Sayın, Mahmudiye’de Konuştu

15.08.2019
A+
A-

İYİ Parti 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Her akşam iftar yemeklerinde seçmenle bir araya gelen adaylar buralarda konuşma fırsatı buluyor. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Ömer İbrahim Sayın ve Milletvekili adayları Mahmudiye ilçesinde yaklaşık bin beş yüz vatandaş ile iftar yemeğinde bir araya geldi.. Ömer İbrahim Sayın hükümete seslenerek: “16 yıl vergi topladınız. Bugüne kadar 450 milyar dolar borç aldınız. Hiç geçmişinize bakmadan 70 milyar dolarlık Cumhuriyet varlıklarını sattınız. Şeker Fabrikalarını şeker gibi erittiniz, eritmeye de devam edeceksiniz. Sırada Eskişehir Şeker Fabrikası var. Eskişehir’i yetim bıraktınız" dedi. Sayın şöyle devam etti:
"Eskişehir’de 2 üniversitemiz var. Bu üniversitelerde sadece tarımın, hayvancılığın nasıl geliştirilebileceğine dair bölümler olması için çalışmalarımız olacak. Mahmudiye başta olmak üzere Eskişehir’in hayvancılık için her türlü doğa koşulları uygun, ne yazık ki dışa bağımlı kalıyoruz." şeklinde konuştu. İftar yemeğine katılanların büyük bir bölümünün kadınlardan oluşması üzerine Sayın, 'Eskişehir’de İYİ Parti'nin benimsenmesinde kadınların öneminin fazla olduğunu’ vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.