Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0806
ALTIN 2.297,91
BIST 8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

İYİ Parti Heyetinden Eskişehir OSB’ne Ziyaret

İYİ Parti Heyetinden Eskişehir OSB’ne Ziyaret
17.10.2021
A+
A-

İParti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Eskişehir OSB Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan ve Yavuz Ayva yer aldı. Görüşmede, Başkan Vekili Metin Saraç, Eskişehir OSB tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler ile devam etmekte olan yeni sanayi yatırımları konusunda İYİ Parti heyetine bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Metin Saraç, Eskişehir OSB’de son 2 yıllık dönemde yeni yatırımlar yönünden çok ciddi bir gelişme görüldüğünü belirterek, “Eskişehir OSB yönetimi olarak sanayicimizden aldığımız güç ile hem sanayicimize hem şehrimize ve hem de ülkemize hizmet etmeye ediyoruz. Vizyoner projelere imza attık. Sanayicimize vermiş olduğumuz sözleri tek tek hayata geçiriyoruz, pandemi dönemiyle birlikte dünya sanayinin üretim merkezlerinin uzak doğudan ülkemize ve yakın coğrafyamıza kaymaya başladı. Yabancı sermaye firmalardan ülkemize yönelik çok sayıda yeni yatırım talebi gelmeye başladı. Ekonomik göstergelerde sağlanacak istikrarla birlikte bu yeni yatırım miktarı çok daha fazla artış gösterecektir. Pandemi döneminde ülkemiz ekonomisini sanayimiz ayakta tuttu. Bu nedenle, sanayinin gelişmesine büyük destek sağlayan OSB’lerin daha da geliştirilmesi ve yatırım ortamının yeni desteklerle daha da iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

İ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem ise, zor koşullarda ülkenin kalkınması için çalışan, üreten tüm sanayicilere memleket adına teşekkürlerini iletti. Partisinin ekonomi politikasından bahseden Erdem, sanayicilerin sorunlarını bildiklerini yaşanan sıkıntıları ilk ağızdan dinlemek, sanayicilerin istek ve taleplerini dinlemek için Türkiye’yi gezdiklerini, iktidar olmaları halinde bu sorunları çözüme kavuşturacaklarını, güçlendirilmiş parlamenter sistemi tekrar hayata geçireceklerini aktardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.