Site Rengi

DOLAR 32,3752
EURO 35,0539
ALTIN 2.326,91
BIST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

İyi Partililer’den Seyitgazi Belediye Başkanı Tepe’ye Ziyaret

İyi Partililer’den Seyitgazi Belediye Başkanı Tepe’ye Ziyaret
31.08.2020
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’yi makamında ziyaret eden İyi Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Recep Kılınçarslan ve yönetim kurulu üyeleri fikir alış verişinde bulundular.

İyi Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Recep Kılınçarslan ve yönetim kurulu üyelerini misafir eden Başkan Uğur Tepe konuşmasında Seyitgazi İlçesi Eskişehir Kent Merkezine en yakın olan ilçe olduğunu bununla birlikte ilçenin gelişme potansiyelinin yukarı yönde ivme gösterdiğini dile getirdi. İyi Parti Seyitgazi İlçe Teşkilatı ile 2019 yılı mahalli seçimlerinden bu yana iletişim halinde olduklarını ilçe halkının refahı ve huzuru için tüm çalışmaları arttırdıklarını dile getirdi. Başkan Tepe: “Birlikte yola çıktık, ilçemiz için gençlerimiz için kadınlarımız ve halkımız için büyük çabalar sarf ediyoruz. Adımlarımız küçük ancak sağlam. Daha güzel işler başarmak üzere faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bunları yaparken siz değerli hemşerilerimiz ile sık sık fikir alışverişinde bulunmaktan dolayı mutluyuz” dedi. Başkan Uğur Tepe Başkan Kılınçarslan ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan İyi Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Recep Kılınçarslan ise: “Yönetim Kurulu ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizde ilçemizin gelişmesi adına fikirlerimizi sunmak ve ilçemizin daha iyi bir konuma gelmesi için yapılabilecek çalışmalara güç vermek amacıyla buradayız.” İyi Parti Seyitgazi Yönetimi Sayın Başkan Uğur Tepe’ye misafirperverliği için teşekkürlerini ilettikten sonra, toplantı karşılıklı fikir alışverişi ve Başkan Tepe’nin faaliyetler hakkında bilgi vermesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.