Site Rengi

DOLAR 32,3613
EURO 34,9886
ALTIN 2.311,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Kadir Bıyık’tan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Kadir Bıyık’tan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
09.09.2019
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, yarın başlayacak 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için bir mesaj yayınladı. Bıyık mesajında şu ifâdelere yer verdi: “Sevgili öğrenciler; her birimiz için önemli payelerden biri olan 2019 eğitim-öğretim yılında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Yüce milletimizin geleceğini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, vatan ve millet sevgisini, milletin bölünmez bütünlüğünü öğreten tek yer eğitim kurumlarıdır. Eğitim ve öğretimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu unutmamalıyız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda emin adımlarla ilerleyerek, çağdaş ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için çok çalışmalı ve yeni nesilleri eğiterek cumhuriyetimizi payidar kılmalıyız. Bu vesile ile kendilerini bu kutsal göreve adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin 2019/2020 eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.