Site Rengi

DOLAR 32,3794
EURO 35,0246
ALTIN 2.326,52
BIST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Kakırman’dan Veda Mesajı

Kakırman’dan Veda Mesajı
11.04.2022
A+
A-

Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürü iken Burdur İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Nesrin Kakırman, Eskişehir’den ayrıldı.

Ayrılmadan önce yazılı bir veda mesajı yayınlayan Kakırman, mesajında şu ifadeleri kullandı:“Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden Burdur İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam nedeniyle ayrılıyorum. Görev yaptığım kısa süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamların hizmet ve icra makamları olduğunu, kapımızı ve gönlümüzü bütün Eskişehirlilere açarak herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde olduk. Görev süremde tüm enerjimi, ülkemizin geleceği çocuklarımız için çalışan okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin motivasyonunu arttırmaya, onların iyi oluş düzeylerine katkı sağlayarak ekip ruhu oluşturmaya gayret gösterdim. Bu süreçte en büyük desteği yine öğretmen arkadaşlarımdan aldım. Bu anlayış içerisinde oluşturulan güçlü bir ekip ruhu ve yapılması hedeflenen proje ve çalışmalarla öğrencilerimizin eğitim, bilim, sosyal – kültürel ve sportif alanda birçok başarı elde etmelerini amaçladık. Eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak, olabildiğince onlara çalışmalarında destek olmak ve gerekli rehberliği sağlamayı gaye edindik. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak sürdürmüş olduğum görev sürem boyunca desteklerinden dolayı şahsım ve kurumum adına, başta Bakanımız Sn. Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere bize çalışmalarımızda yol gösteren güven ve destek veren Sayın Valimize, kaymakamlarımıza, değerli ekibimize, okul yöneticilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve tüm paydaş kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve özellikle tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Saygı ve sevgilerimle.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.