Site Rengi

DOLAR 32,3410
EURO 35,0620
ALTIN 2.238,57
BIST 8.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 13°C

Kampçılığın Atası Türkler, KAMPEREST ile Dünyaya Açılıyor

Kampçılığın Atası Türkler, KAMPEREST ile Dünyaya Açılıyor
08.08.2022
A+
A-

Doğayla bütünleşerek yaşayan kadim bir kavim olan Türklerle özdeşleşen kamp kültürü, günümüzde yeni nesil Kamperest.com firması ile dünyaya açılıyor. Önce hayalperest, sonra maceraperest, ardından Kamperest olunur.” diyen ve alanında dünya markası olma yolunda bir Türk doğa sporları şirketi.

HNN Doğa Sporları, firma ortaklarının doğa sporları ve avcılık konularındaki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle 2008 yılında şahıs şirketi olarak kurulmuştur. Dünyaca ünlü markaların, avcılık, balıkçılık, kampçılık, kayak, bisiklet, trekking, dalış, dağcılık gibi birçok farklı doğa sporlarının ekipmanlarını Ümraniye’deki mağazasında müşterileriyle buluşturan HNN Doğa Sporları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak 2015 yılından itibaren KAMPEREST markasıyla mağazalaşarak sektöre yön vermeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Kamperest tüm doğa sporları ürünlerini toplumla buluşturan, liderlik misyonuyla kampçılık, çevre bilinci, doğa, doğada yaşam ve hatta afet farkındalığı konularında çalışmalarıyla sektöre önemli katkılar sağlıyor ve ürün geliştirmeye yönelik ar-ge ekibiyle online satışta her geçen gün büyümekte. Avrupa ülkelerinde pazara girmeye hazırlanan firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü Tayfun Daylan bir Türk doğa sporları şirketi olarak firma kültürünü şöyle özetliyor:“Dünyanın en eski medeniyetlerini kuran biz Türkler tarih sahnesineçıktığımızdan bu yana hep doğayla bütün halde yaşadık. O zaman bizlerin evi çadırlarıydı. Bugün de doğa ile iç içe, bütünleşerek yaşam alanları kurmak ve geliştirmek bizlerin yaşam biçimidir. Doğa bilinciyle kampçılar yerleşim alanlarını da her zaman geliştirmiş ve korumuştur.  Biz kamperest.com olarak bir ihtisas markasıyız. Bu misyonla bütünlenen marka kimliğimiz  sektörüngelişmesinde öncü konumda. Doğa sporları alanında gün ve gün eklenen markalarımız ile dünyaya örnek olacak başarı hikayemiziyazıyoruz. Online satışta da liderliğimizi sürdürüyoruz. 550 noktada ürünlerimiz tüketiciye ulaşmakta ve dünyaca ünlü markalarla yarışmakta.” Tayfun Daylan ayrıca Almanya, Danimarka ve Avusturya  ülkelerinden gelen birleşme taleplerini görüştüklerini ve pek yakında uluslararası bir marka olma yolunda haberler paylaşacaklarını iletti. Özellikle pandemi döneminde büyük ivme kazanan kampçılığın ve doğa sporlarının uluslararası standartlarda büyümesinde firma olarak önemli yer tutuklarını belirtti.

Ayrıca Tayfun Daylan, Kamperest markasının doğa ve çevreye duyarlı bir toplum oluşturmak konusunda da hassas olduğunu, markanın bu alanda koruma ve farkındalık projeleriyle çok yönlü fayda yaratmayı yıllık hedeflerine yerleştirdiğini  belirtiyor. Markanın manifestoları arasında Birleşmiş Milletler Çevre Koruma Teşkilatı tarafından yayınlanan bir doğa tasviri de yer alıyor. Gençlere ilham olması için Kamparest’in gündeme getirdiği o özel metnin bir bölümü şöyle:  “Bir su birikintisi üzerine vuran rüzgarınyumuşak sesini, yağmurun temizliğini, çam kokulu rüzgarı her şeye yeğleriz. Ormanın kokusunu taşıyan ve yağmurla yıkanmış meltemleri severiz. Hayvanlar, ağaçlar, insanlar, hepsi aynı havayı paylaşır. Toprak insana değil, insan toprağa aittir. Doğa bizim anamızdır.”

Kamperest.com önümüzdeki 2 yıl içinde dünya pazarında planladığı temelleri atacak ve kampçılığın ve doğa sporlarının atası sayılan Türklerin markası olarak sektöre yön verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.