Site Rengi

DOLAR 32,6103
EURO 34,8380
ALTIN 2.502,22
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Karacan’dan 30 Ağustos Mesajı “Hür Yaşadık, Hür Yaşayacağız”

Karacan’dan 30 Ağustos Mesajı “Hür Yaşadık, Hür Yaşayacağız”
29.08.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Karacan mesajında:

“Hür Yaşadık, Hür Yaşayacağız…
Hiçbir gücün Türk Milleti’ni esir alamayacağını, kadim tarihimiz boyunca vatanımızı, şanlı bayrağımızı, mukaddes değerlerimizi ve bağımsızlığımızı tüm saldırganlara karşı cansiperane savunduğumuzu ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zaferimizin 99. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un istiklal marşımızı yazarken “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!” dizelerinde de belirttiği gibi bu aziz millet bağımsızlığı ve hürriyeti uğruna nice bedeller ödemiş, büyük badireler atlatmış lakin hür doğduğu topraklarda hür yaşayacağını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu şanlı zaferimizi ebediyete kadar en güzel şekilde koruyacak, milli ve manevi değerlerimize inancımız sayesinde o günlerde olduğu gibi bugün de yarın da aynı kararlılıkla “Güçlü Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehadete ulaşan tüm kahraman ecdadımızı rahmet ve şükranla anıyorum.

Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun…” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.