Site Rengi

DOLAR 32,3334
EURO 35,1194
ALTIN 2.302,36
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Komar: ‘Hamamyolu’ndaki Asırlık Ağaçlar Neden Kesiliyor?’

Komar: ‘Hamamyolu’ndaki Asırlık Ağaçlar Neden Kesiliyor?’
21.12.2020
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, Odunpazarı Belediyesi tarafından Hamamyolu’nda icra edilen ağaç katliamına yönelik açıklamalarda bulundu.

Komar açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Odunpazarı Belediyesi’nin Hamamyolu’ndaki yenileme ve plastik kaplama çalışmalarından sonra asırlık ağaçların kuruduğu gözlenmiştir. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğüne soruyorum ‘Bu ağaçlar neden kuruyor, neden önlem alınmıyor?’

Kuruyan ağaçlar ya anıt ağaca dönüştürülüyor ya da kesiliyor. Sözde çevreciyiz diyen Odunpazarı Belediyesi sokağa çıkma yasağı sürecinde ağaçları keserek vatandaştan gelecek tepkiden mi çekiniyor? Odunpazarı Belediyesi yetkililerinden konuyla ilgili bir açıklama yapılmasını bekliyoruz. Belediyenin asıl görevi ağaç kesmek değil, çevreyi yeşillendirmek, yeni yeşil alanlar oluşturarak vatandaşlarımıza bu şekilde hizmet etmektir.
Odunpazarı Belediyesini göreve çağırıyor ve bu ağaç kesiminin bir an önce sonlandırılıp, ağaçların kurumaması için önlem alınmasını talep ediyoruz. Eskişehir’in simgelerinden biri olan Hamamyolu’nun eskisi gibi yeşillendirilmesini ve ağaçlandırılmasını istiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.