Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,0957
ALTIN 2.298,67
BIST 9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Korona Sürecinde Nalan Hemşirenin 1 Günü Kaydedildi

Korona Sürecinde Nalan Hemşirenin 1 Günü Kaydedildi
14.05.2020
A+
A-

Eskişehir Şehir Hastanesinde Covid-19 yoğun bakımında çalışan Nalan Tüzan isimli hemşirenin hastanedeki 1 günü kameraya kaydedildi.

Eskişehir Şehir Hastanesinde korona virüs sürecinin başından bu yana görev yapan 1 çocuk annesi Nalan Tüzan’ın 1 günü hastane çalışanları tarafından görüntülendi. Videoda korona virüs salgınında hemşirenin iş temposunun yoğunluğuna dikkat çekiliyor. Tüzan, virüs yüzünden 2 aydır çocuğundan ve eşinden ayrı kalıyor. Çocuğu ve eşi ile mesai bitiminde cep telefonu ile görüntülü konuşan Tüzan, bu şekilde özlem gideriyor.

“Sağlık çalışanları olarak her koşulda hastalarımızın yanındayız”
Yaşadığı zorlukları anlatan Tüzan, hem bir hemşire hem bir anne hem de bir eş olarak zorlu bir dönemde olduğunu söyledi. 3 yaşındaki çocuğunu çok özlediğini belirten Tüzan: “Hem bir hemşire hem bir anne hem de bir eş olarak zorlu bir dönemdeyim. Bugünlerin geçeceğini bildiğim için geleceğe umutla bakıyorum. Maskeyle bazen nefes almakta zorlanıyorum. Tulumu çıkardığımda formam sırılsıklam oluyor. Maskelerin de yüzümde bıraktığı izler cabası. Geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da sağlık çalışanları olarak her koşulda hastalarımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.