Site Rengi

DOLAR 32,6563
EURO 34,8392
ALTIN 2.510,19
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 25°C

Koronavirüsü Yenen Başkan Küpeli, Mesaiye Başladı

Koronavirüsü Yenen Başkan Küpeli, Mesaiye Başladı
02.11.2020
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, yakalandığı Koronavirüs (COVİD-19) hastalığını yenerek görevine başladı.

19 Ekim’de yapılan testleri pozitif çıkan ve evde tedavi sürecine başlanan Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli sağlığına kavuşarak, bugün itibariyle görevine başladı. Sürecin hassas geçtiğini belirten Başkan Nadir Küpeli, “COVİD-19 salgınını başından beri tüm tedbirlere uymamıza rağmen maalesef bu sinsi hastalığa yakalandık. Çok şükür hastalık sürecini evimizde ve 2 günde hastanede ek ilaç tedavisi alarak tamamladık. Bugün yapılan yeni testlerdesonuçlarım negatif çıkmış olup, sağlık görevlilerimizin de onayı ile tekrar mesaimize geri döndüm. Bu vesileyle hastalığımız sürecinde bizlerden ilgi ve desteklerini esirgemeyen tüm sağlık ekiplerimize ve idarecilerine, evde tedavi gördüğümüz süre zarfında arayıp geçmiş olsun diyen, çiçek gönderen, dua eden, güzel temenni ve iyi dileklerini ileten tüm herkese şükranlarımı sunuyorum. Arayan ve soran herkesten Allah razı olsun. Ev karantinamız sürecinde Eskişehir OSB’nin tüm çalışmalarını uzaktan da olsa takiple görevimize devam ettik. 2 Kasım Pazartesi itibarı ile görevimizin başına tekrar dönmüş bulunuyorum. Kıymetli hemşerilerimize bir kez daha salgını hafife almamaları, alınan tedbir, kural ve kararlara hem kendileri hem tüm sevdikleri için harfiyen uymalarını rica ediyorum’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.