KURBAN BAYRAM’INDA ARTAN KIRMIZI ET VE ŞEKERLEME TÜKETİMİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNAN ESKİŞEHİR ÖZEL ÜMİT HASTANESİ’NDE GÖREVLİ DİYETİSYEN ŞÜKRİYE ERAL, “KIZARTMALARA, KAVURMALARA DİKKAT EDELİM DİYORUZ AMA BAYRAMIN İLK GÜNÜ O KAVURMA YAPILIYOR, HEPİMİZ BİLİYORUZ. O YÜZDEN DENGELİ BESLENMEK ÇOK ÖNEMLİDİR. EN AZINDAN DENGELİ TABAK MODELİ OLUŞTURARAK KURBAN ETİ, SALATA, YOĞURT ŞEKLİNDE BİR MENÜ PLANLAYABİLİRİZ” DEDİ. (BAHADIR TURGUT – YÜKSEL GAZİ YUMLU/ESKİŞEHİR-İHA)