Site Rengi

DOLAR 32,3290
EURO 35,0804
ALTIN 2.292,31
BIST 8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Marketler Pazartesi Gününe Kadar Kepenk Kapattı

Marketler Pazartesi Gününe Kadar Kepenk Kapattı
24.04.2020
A+
A-

Eskişehir’de sokağa çıkma yasağının ilk iki gününde yarı zamanlı olarak hizmet veren marketler, bugün saat 14.00 itibariyle pazartesi gününe kadar kepenk kapattı.

İçişleri Bakanlığı’nın Korona virüse karşı aldığı tedbirler kapsamında 30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta dört gün boyunca sürecek olan sokağa çıkma yasağı perşembe günü itibariyle başladı. Yasağın ilk iki gününde ise vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için marketler 9.00 ve 14.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyordu. Eskişehir’de de belirtilen çalışma saatlerinin bugün itibariyle sona ermesiyle birlikte açık olan marketler kepenk kapatarak hizmetlerine pazartesi gününe kadar ara verdi.

Öte yandan fırın veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin ekmek satan bayilerinin yanı sıra tatlı satışının yapıldığı iş yerleri sokağa çıkma yasağı süresince açık olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.