Site Rengi

DOLAR 32,3203
EURO 35,1119
ALTIN 2.298,90
BIST 9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Mehmet Özcan İçin Rekabet Kızışıyor

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yanı sıra Avrupa takımları ile de Mehmet Özcan için görüşmelerin devam ettiğini açıklarken istedikleri bonservis bedeline henüz ulaşanın olmadığını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un genç orta sahası Mehmet Özcan adeta transfer döneminin yıldızı haline geldi. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un istediği ve önemli rakamlar teklif ettiği genç yıldız için Başakşehir kulübünün de imzalanan protokol ile yakından takip ettiği öğrenilmişti. Son olarak Olympiakos Sportif Direktörü Christian Karembeu, Mehmet Özcan ile ilgilendiklerini açıkladı. 

21 yaşındaki orta sahanın durumu hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı ise, Süper Lig ekiplerinin yanı sıra Avrupa’dan tekliflerin yalnızca Olympiakos ile sınırlı kalmadığını söyledi. Menajerler ve kulüp yetkilileri vasıtasıyla görüşmelerin devam ettiğini belirten Taşçı, henüz istenilen bonservis rakamlarına ulaşılmadığını belirtti. Taşçı yaptığı açıklamada: “Olympiakos ekibinin ilgisi yanında Avrupa’dan birçok önemli teklifler var. Oyuncunun menajeri ve kulüp yetkilileri aracılığıyla görüşmeler devam ediyor. Gelen rakamlar henüz kulübü tatmin etmiyor. Mehmet çok değerli bir oyuncu 500 bin Euro, 750 bin Euro gibi rakamlara asla satılmaz. İstenilen rakamlara ulaşıldığında bir hareketlilik olacaktır. Burada önemli olan hem Mehmet’in hem Eskişehirspor’un mutluluğu” ifadelerini kullandı. 

21 yaşındaki başarılı orta saha ise transfer işlemlerini menajeri aracılığıyla yürütürken takımı Eskişehirspor ile yeni sezon hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol tesislerinde devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.