Memur-Sen:Aile korunsun ,Anayasa değişsin

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Akar sendika binasında yaptıgı basın açıklamasında; Memur-Sen olarak tüm Türkiye’de başlattığımız imza kampanyamız Atatürkçü Düşünce Derneği başta olmak üzere bir kesimi epey rahatsız olacak ki bir açıklama yapıp Cumhuriyet Savcılarını göreve davet etmişler diyerek tepkilerini dile getirdi
İbrahim Akar ; Biz anayasada aile tanımının kadın ve erkek eşlerden oluştuğu ve ailenin temelinin evlilik olduğunun yer almasını istiyoruz.

Küresel çaplı sapkın yapıların hedefi olan aile Anayasa eliyle korunsun istiyoruz. Bu kirli ve sapkın yapılar gençlerimizi çocuklarımızı zehirleyemesinler istiyoruz. İnsanların inancı gereğince giyinmeleri anayasada güvence altına alınsın, başörtüsü anayasal bir hak olsun istiyoruz.
Add’nin böyle bir itiraz ve tepki vermesine şaşırdık mı hayır!
Add geçmişten günümüze her dönem Türkiye’de müslümanların inancı gereğince yaşamasından, giyinmesinden, eğitimalmasından, işini yapmasından, dinini öğrenmesinden hep rahatsız olmuş.
Bunların yasaklanması ve engellemesi için her türlü uğraşı veren azmettirici bir kuruluş olduğu herkesin malumudur.
Add’nin bu konuda sicili epey kabarık. Müslümanların değer yargılarına saldırırken ki dayanakları, mevcudiyet ve meşrutiyet kaynakları gerçek yüzlerini saklamak için arkasına gizlendikleri Atatürk maskesi.
Türkiye’nin mazisine şöyle bir dönüp bakarsak, bu maske ardına gizlenip yapılan birçok zulüm ve işlenen birçok cürümün olduğunu görürüz.
Başörtüsüne olan itirazı anladık ama ailenin korunmasına neden itiraz ediyorlar onu tam anlayamadık.
Küresel sermaye tarafından fonlanan, toplumu ifsat etmek isteyen, aileyi hedefine alıp, temeline dinamit koyan dernek ve kuruluşular içinde onlarda mı var yoksa? Bu kadar itiraz edildiğini görünce insan bu soruyu sormadan geçemiyor.
Ancak unuttukları bir şey var Türkiye artık o eski Türkiye değil!
Sizin özlemi içinde olduğunuz Türkiye’yi çok iyi biliyoruz.
Onların özlemini duyduğu Türkiye;
Kuran kurslarının imam hatiplerin kapatılıp kapılarına bir bir zincir vurulduğu Türkiye
Başörtülü öğrencilerin okul kapılarından içeri alınmadığı Türkiye
İnsanların çocuklarına dini eğitim aldırmasına engel olunduğu Türkiye
Şehit annesinin tedavi için gittiği hastaneye başörtülü diye alınmadığı Türkiye
Oğlunun yemin töreninde asker annesinin başörtülü diye kışlaya alınmadığı Türkiye!
Diploma töreninde okulunu dereceyle bitiren öğrencinin başörtülü diye salondan yaka paça atıldığı Türkiye
Namaz kılıyor oruç tutuyor diye devlet memurlarının fişlendiği Türkiye
Çocuklar cuma namazına gidiyor diye bir bardak suda fırtına koparılan Türkiye
Başörtülü okumak isteyen Arabistan’a gitsin diyen bir Cumhurbaşkanının olduğu Türkiye
Dilediğinizi söyleyen Paşaların, dilediğiniz kararları alan Yargıçların, dilediğinizi yapan Rektörlerin olduğu bir Türkiye
Seçilecek Cumhurbaşkanın eşinin başörtüsünden rahatsız olup günlerce Cumhuriyet yürüyüşleri yaptığınız Türkiye
İstediğiniz gibi slogan atan, işaret ettiğiniz yere yürüyen ne derseniz emir telakki eden sendikaların Stk’ların olduğu Türkiye
Ne kadar dövünür ne kadar uğraşırsanız uğraşın özlem duyduğunuz eski Türkiye yok!
Maske düşüp gerçek yüzünüz görüleli hayli zaman oldu. Millet sizi tanıyor, amacınızı biliyor.
Bu millet Memur-Sen’i de biliyor. Milletimizi, memleketimizi ve gönül coğrafyamızı ilgilendiren her konuda millet ve ümmet bilinciyle en önde koşanın Memur-Sen olduğunu bu millet çok iyi biliyor.
Kamu çalışanları Memur-Sen’i biliyor.
Kamu çalışanlarımızın özlük haklarının geliştirilmesi,mali haklarını iyileştirilmesi için mücadele eden bir Memur-Sen olduğunu biliyor.
Sorunlardan beslenen değil sorunlara çözüm arayan, talepleri kazanıma dönüştüren hizmet sendikacılığı yapan bir Memur-Sen olduğunu biliyor.
Yetkili olduğundan beri kamu çalışanları için toplam 1007 kazanıma imza atan Memur-Sen’i biliyor ve hakkını teslim ediyor.
Memur-Sen olarak “Anayasa Değişsin Aile Korunsun” istiyoruz, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin, toplumun temeli ailenin korunması için herkesi imza kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz.