Site Rengi

DOLAR 34,1518
EURO 38,0248
ALTIN 2.880,11
BIST 9.924,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 30°C

Meşalelerle yapılan akrobatik gösteri geceyi aydınlattı

Meşalelerle yapılan akrobatik gösteri geceyi aydınlattı
23.09.2024
A+
A-

Eskişehir’de bir sokak sanatçısının meşalelerle yapmış olduğu akrobatik gösteri güzel bir görsellik oluştururken, çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir’de sokak sanatçılarının mesaisi devam ediyor. Kendilerine ekonomik olarak destek sağlamak isteyen öğrenciler ve bu işi hobi olarak yapan birçok sokak sanatçısı özellikle Adalar Bulvarı’nda neredeyse günün her saati görülürken, geçtiğimiz akşam meşalelerle yapılan akrobatik gösteri dikkat çekti.

Güzel görsellik oluşturan o gösteriyi onlarca kişi çevredeki demirlere oturarak veya ayakta durarak ilgiyle takip etti. Bazı vatandaşlar ise gösteriyi cep telefonu kameraları ile kayıt altına aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.