Site Rengi

DOLAR 32,5853
EURO 34,8176
ALTIN 2.412,65
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Metin Güler Beni Affetsin Tik-Tok Vekil ve Bravda Akçeli İşler

23.12.2021
A+
A-
Bir süredir öznel durumumuz ve aslî işimize yoğunlaşma gereğinden dolayı yazılarımıza ara verdik. Bütün bunların üstüne güzel ve yalnız ülkemizin ekonomik  durumu keyfimizi kaçırdı. Bu süreçte ruh halimizi sağlam tutmanın yolu sosyal, dijital medya ve televizyonların kadrolu çapsız yorumcularından uzak durmaktan geçiyor.
Ülkemiz, yılın en uzun gecesinde Reis Bey’in ortaya koyduğu liderlik ve irade ile uçurumdan döndü.  Sonuçlarını yaşayarak göreceğiz. İktidarda kim olursa olsun kadim ve büyük Türk devletine  inancımız ve bağlılığımız tamdır. Yine de ülke ve dünya sorunlarını yorumlamak benim çapımı aşar.
Ülke ve dünya sorunları hakkında en iyi analizleri  Eskişehir’deki Bravda’nın ve özgürün basınının  herbokologlarından, belediye başkanlarının ve belediyecilerin rakı sofralarının müdavimlerinden, Cin Ali kültürlü Cin Ali’lerden ve zombileşmiş eski Halkın Kurtuluşcuları’ndan okuyabilirsiniz…..
Ülke uçurumdan döndü dönmesine de bizim Eskişehir’deki sıkıntımız çok büyük… Sıkıntının kaynakları Reis Bey’in iradesinin gölgesinde yaşayan, kendileri irade koyamayan AK Parti’nin  iradesiz muktedirleri, AK Parti içerisindeki AKP’li fırıldaklar, ihaleciler, AKÇE’li işler peşinde koşanlar ve makama doymayan yamyamlar… 2018 Haziran ayında atanma yolu ile seçilen 3 milletvekilinden Nabi Hoca kalemleri ile kendi dünyasında yaşamasına rağmen hakkını yememek lazım. Yıkılan Atatürk Stadyumu yerine yapılan yeşil alanın, Sümer Mahallesi’nde bulunan boş arazinin park haline getirilmesinin, mükemmel olmuş kütüphanenin altında onun imzası var.
Bizim de çok eleştirdiğimiz Emine Günay Hoca kendine göre çalışkan ve çabalıyor… Diğer milletvekili Harun Karacan ise büyük hayâl kırıklığı
Öncelikle bu köşede Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i Harun Karacan’a vefasızlık yaptı diye eleştirmiştik. ETO Başkanı Metin Güler’den, kendisine yaptığım haksızlıktan dolayı özür diliyorum, beni affetsin!
Bu kentte, Harun Karacan’ın iki dönem milletvekilliği döneminde ‘Eskişehir için bir çivi çaktı’ diyen bir kişi dahi çıkmaz. Düşünün bir milletvekilinin kendi parti binasına ziyareti haber olabiliyor. Çünkü sayın milletvekili kendi parti binasına yıllardır uğramayı bırakın, yanından geçmemiş. Mensubu olduğu partinin adresini navigasyondan bulduğuna inananlardanım… Herkesi kırmış, dökmüş yanından uzaklaştırmış. Ticaret odasına başkan olduğu günden bu güne  yanında olan kişilerin hangisi şu an yanında ?????
Hatta Sayın milletvekilinin kibiri ve tavırlarından dolayı, sahip olduğu akaryakıt istasyonundan ona ait diye yakıt almayan insanlar var! Bu insanların büyük çoğunluğu da geçmişte kendisini seven insanlar. Sayın milletvekilinin Eskişehir gerçeklerine mars uzaklığında olduğundan hiç şüphem kalmadı. Kendileri bir başka ruh aleminde. 2.5 yıldır piyasada olmayan milletvekilimiz muhtemel ‘Tik-Tok fenomeni’ Mustafa Sarıgül’den öykünüyor. Köprübaşı’nda canlı yayın, Ankara yolundan müzik yayını, oda başkanlarını ziyaret, üç-beş cenaze, üç-bel siyasetçi ile lak lak fotoğrafı. Ben mars gezegeninde değilim, buradayım ispatı için gerine gerine TBMM’ye girişinin foto-filmi gibi  boş işler..: Mütevazilik gösterisi için yaşlı insanların elini öperek tevazu sahibi olunmuyor. Bu boş işlere ve gösterişlere Eskişehir’de yaşayan herkesin karnı tok… Bütün bunların sebebi bir dönem daha  milletvekilliği sıfatını kapmak… Bu sefer kendilerini  Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ve Binali Yıldırım’a yakınlığı bile kurtaramayacak! Tik-Tok’u bilmiyorum fakat Tik-Tak’ı biliyorum. 2023 haziran ayına 18 ay kaldı, saat çalışıyor. ‘Tik tak, tik tak, tik tak, tik tak, tik tak…’  Yakın bir zamanda Tik tak’ı geçmişe çevireceğiz. 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, Ak Parti’nin Odunpazarı Belediyesi’nin kazanmaması için kimin hangi fırıldaklıkları yaptığını, Cumhur İttifakı’nın tek aday çıkarma kararına rağmen MHP’lilerin aklını karıştırmak için kimin hangi şeytanî planlar kurduğunu, kimin AK Parti’nin adayları hakkında ağır sinkaflı  hakaretlerle partisi aleyhinde çalıştığını yazacağız. Seçim sonrası kim ile kimin ticari ortaklık kurarak seçim öncesi kurdukları ortaklıkları meşrulaştırdıklarını da yazacağız. Çok kısa bir zamanda…
Bir yanda ‘ülke yansın, batsın yeter ki Tayyib Erdoğan gitsin’ diyen bir kesim. Diğer yanda iradesiz muktedirler, fırıldaklar, ihaleciler, AKÇE’li  işler peşinde koşanlar, makama doymayan yamyamlar ve burunlarından kıl aldırmayan kibir kumkumaları. Eskişehir’de AK Parti’yi derleyecek, toparlayacak, tuttuğunu koparacak, ihalecilere, makam maymunlarına dur diyecek… Yakınlarına çoluğuna, çocuğuna saltanat sunmayacak. Bravda ve özgüre yamulmayacak, özgürden medet beklemeyecek. CHP’nin belediye başkanları karşısında ezilmeyecek bir irade arıyoruz ve bekliyoruz, iç sesim çok beklersin demesine rağmen…
Yokluğumuzu fark eden saygıdeğer okuyucularımızın ilgisine teşekkür ediyorum. Allah hayatınızda yokluğunuzu hissedecek insanları eksik etmesin… Kibirli nobranlarıda uzak tutsun!
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.