Site Rengi

DOLAR 32,5698
EURO 34,6715
ALTIN 2.503,77
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Metin Sivri Son Yolculuğuna Uğurlandı

Metin Sivri Son Yolculuğuna Uğurlandı
03.01.2020
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe eski Başkanı ve iş adamı Ahmet Sivri ile Mustafa Sivri’nin babaları, MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Leman Çelik Sivri’nin kayınpederi Hacı Metin Sivri son yolculuğuna kalabalık bir cemaat tarafından uğurlandı. Hacı Metin Sivri’nin cenaze namazı için Çamlıca Hacı Zeynep Camii önündeki sokakta kılınan cenaze namazına yoğun katılım oldu.

Hacı Metin Sivri’nin cenaze namazına AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, AK Parti eski il ve ilçe başkanları, yönetim kurulu ve meclis üyeleri başta olmak üzere çok sayıda partili, iş adamları ve ticaret erbabı başta olmak üzere binlerce kişi katıldı.

Hacı Metin Sivri’nin cenaze namazı yoğun kalabalık nedeni ile Hacı Zeynep Cami önündeki sokakta kılındı. Hacı Metin Sivri’nin cenazesi daha sonra Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.