Site Rengi

DOLAR 32,5963
EURO 34,8549
ALTIN 2.496,68
BIST 9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

MHP Çifteler İlçe Başkanı Yılmaz: ‘Çifteler Halkı Mağdur Ediliyor’

MHP Çifteler İlçe Başkanı Yılmaz: ‘Çifteler Halkı Mağdur Ediliyor’
14.09.2020
A+
A-

MHP Çifteler İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz,
Sakaryabaşı kaynaklarından Eskişehir İl Merkezi’ne su taşınması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Yılmaz açıklamasında: “09.09.2020 tarihinde, Sakaryabaşı kaynaklarından Eskişehir il merkezine su taşınması ile alakalı yapmış olduğumuz açıklama sonrasında, konu ile alakalı kurum ve yetkili kişilerden henüz bir açıklama gelmedi.

Çiftelerli hemşehrilerimizin, konu ile alakalı karşılarında muhatap bulamaması, projeye Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Kurulu’nda, kabul oyu veren ilçemizin CHP’li meclis üyelerinin bir açıklık getirmemesini ve konuyu sokak diliyle ciddiyetten uzak bir tavır ile geçiştirmelerini, kurumsallaşmasını tamamladığını düşündüğümüz siyasi bir partinin tepki ve tavırlarını üzülerek izliyoruz.

Yetkili kurum ve şahıslara, hemşehrilerimizin merakla beklediği proje ile alakalı soruları soruyoruz.

1- Proje kimin projesidir, en çok Çifteler’li hemşehrilerimizi ilgilendiren bu konu hakkında proje sahibi neden Çifteler’e bir açıklama yapmamaktadır ?

2- Bu proje hayata geçtiğinde Çifteler neyi kazanacak neyi kaybedecektir?

3- Sakaryabaşı kaynaklarından ne kadar su çıkmakta, çıkan suyun bölge halkını mağdur etmeyecek kadar yeterli olup olmadığı belli midir?

4- Tarım ile uğraşan çiftçilerimizin mağduriyeti ve ilçe ekonomisinin gelecekteki durumu düşünülmekte midir?

5- CHP’li meclis üyeleri, kabul oyu verirken bu soruların cevabını çözümünü düşündüler mi ?

Milliyetçi Hareket Partisi Çifteler İlçe Teşkilatı ve Çiftelerli hemşehrilerimizin merakla beklediği bu soruları ilgili kurumların cevaplamalarını rica ediyoruz.

Sakaryabaşı kaynaklarından Eskişehir il merkezine su taşınması projesi, oldu bittiye getirilecek bir konu değildir. İlçemizin, geleceğimiz olan çocuklarımızın, ilçemiz üzerinde hayalleri olan bizlerin etkileneceği bir konudur. Yıllarca ötelenmiş, anlattığını anlamayan siyasilerin sığ politikaları ile hakkı yenen ilçemize fayda getirmeyecek tek bir projeye verecek onayımız kaybedecek vaktimiz yoktur.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.