Site Rengi

DOLAR 32,3484
EURO 35,0098
ALTIN 2.329,81
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den ‘8 Mart Kadınlar Günü’ Mesajı

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den ‘8 Mart Kadınlar Günü’ Mesajı
07.03.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Candemir mesajında şu ifadeleri kullandı: “Kadınların merhamet, şefkat, sevgi ve fedakarlığın sembolüdür. Türkiye’nin kadınlarının da tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde daima en ön safta yer aldıklarını, kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman da vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınların, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktıklar.

Türk Kadını; özellikle Kurtuluş Savaşı döneminde sergilediği fedakâr, vatansever ve özverili davranışlarıyla kahramanlıkların en güzel örneklerini ortaya koymuştur. Dünya Kadınlar Günü; kadınların, eşitlik, iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesi olmuştur. Bugün gelinen noktada Anadolu Kadınları; iş hayatı, eğitim, sağlık, siyasete varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmiş, ülkemizin en büyük teminatı olmuştur. Çocuklarımızı, geleceğe annelerimiz hazırlamaktadır. Daima özverinin, sevginin kaynağı ve temsilcisi olan Türk kadınının yüreği, sevgi yumağından oluşur.

Bu vesileyle yürekleri sevgi dolu başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri, teşkilatımızda ki bütün kadınlar olmak üzere, fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.