Site Rengi

DOLAR 32,5624
EURO 34,8989
ALTIN 2.432,18
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

MHP İl Başkanı Candemir’den Kongre Süreci ile İlgili Açıklama

MHP İl Başkanı Candemir’den Kongre Süreci ile İlgili Açıklama
12.08.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, partisinin kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. 20 Ağustos tarihinde başlayacak kongreleri hakkında konuşan MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir şu ifadeleri kullandı:
“Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülke genelinde kongre sürecimiz başlamış bulunmaktadır. Şehrimizde ise MHP Eskişehir İl Başkanlığı olarak ilk kongremizi Allah’ın izni ve dâvâ arkadaşlarımızın desteği ve gücü ile 20 Ağustos 2020 tarihinde başlatacağız.

Bizler mensubu olmaktan, bu kut’lu çatı altında dâvâ arkadaşlarımız ile yol yürümekten büyük bir kıvanç ve onur duyuyoruz. Bu mensubiyet şuuru ile yüce Türk Milletine ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket’e hizmet etmek ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizlere bırakmış olduğu bu mukaddes Hareketi daha ileriye taşımak, sancağı dâim dalgalandırmak için Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in neferleri olarak yola çıktık.

Başbuğumuz Alparslan Türkeş: “Dâvâlarımızın çözümü kendimize dönmektir, sarsılmaz bir birlik halinde el ele vermek ve geceli gündüzlü çalışmaya girişmekle mümkündür. “diyor. Mânâ ve eylem itibariyle derinliği olan bu müstesna sözünü kendimize şiar edinip, birlik beraberlik samimiyet ve sadakatle Hak dâvâmız için mücadele etmeye talibiz. Sefası şöyle dursun cefası bize mükafattır. Çünkü biz biliriz ki, bu yol Hak yolu bu dâvâ Hak dâvâsıdır. Benlikten ziyade bir olmanın, birlik olmanın arzu ve duasındayız. Hasbî duygularla çıktığımız bu kongre sürecinin tarihleri aşağıdaki görselde mevcuttur.

Bildiğiniz üzere dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle kıymetli Bilim Kurulunun görüşleri, tebdir önerileri ve Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatları doğrultusunda kongrelerimiz sosyal (fiziki) mesafe, hijyen (temizlik) ve maske kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilecektir. Oy kullanma işlemi sırayla olacak, oy kullandıktan sonra delegeler sandığın başında beklemeyecektir. Kongreler seyircisiz bir şekilde hazirun listesinde bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleşecektir. ‘İstiklâl için birlik, istikbâl için dirlik Kazanan TÜRKİYE olacak’ şiarı ile ilçe kongrelerine Genel Merkemizden onayı alınan herkesin üzerinde uzlaşmaya vardığı tek liste ile gidilecek. Birlik ve beraberliğimizin bütünlüğü adına başka aday çıkarılmayacaktır.

Bu vesileyle 20 Ağustos itibariyle şehrimizde başlayan kongrelerimizin şehrimize, vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olacaktır Allah’ın izniyle.. Sizleri en kalbî duygu ve dileklerle selamlıyor muhabbetlerimi sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.