Site Rengi

DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

MHP Milletvekili Sazak’tan, Şehit Amcası Gün Sazak’a Anlamlı Mesaj

MHP Milletvekili Sazak’tan, Şehit Amcası Gün Sazak’a Anlamlı Mesaj
27.05.2021
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, amcası ve Gümrük ve Tekel eski Bakanı Gün Sazak’ın şehit edilmesinin 41.yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Nurullah Sazak mesajın da şu ifadeleri kullandı.

“1980 dönemi, AÜFF’de talebe olarak ülkücü hareketi bizzat yaşayarak öğrendim. O günlerde Ülkücüyüm demek yürek isterdi ve serden geçmekti.
Gün Bey, hareketin tepesinde hem ailem hem camiamız adına gururla izlediğim, danıştığım, sıkıştığımızda hareket adına yardımımıza koşan Gün Ağabeyimizdi.

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak mesajın da, 27 Mayıs 1980’de Türk devletinin çıkarları için attığı cesur adımların rahatsız ettiği hainler tarafından şehit edildiğinde, milletimiz Ülkücü hareketin özünü ve istikametini daha iyi kavramıştır.

O günlerden sonra ailemizde de milletimizde de dava arkadaşlarımızın artışı bizi mutlu etmiştir.

Sazak soy ismini taşımak ise;
Eskişehirli bir ailenin varlığını sürdürmesinin yanında,
Ülkücü hareket içerisinde Gün Bey’in şerefli hizmetleri ve şahadetiyle daha da onurlu sorumluluk yüklemiştir.

Aile içerisindeki yanlışlar aile bireylerini bağlar, ancak ülkücü hareket aile bağlarıyla yıpratılamayacak kadar kıymetlidir.

80 öncesi dava büyüğüm Gün Bey’in sağlığında bir nefer olarak ülkücü mefkurenin mücadelesini beraberce verdiğim gibi, bugünde aynı ruhla MHP milletvekili olarak durduğum yerin doğruluğundan şüphem yoktur.

İnandığım davam uğruna her platformda hain ve bölücülere karşı duruşum meclis tutanaklarıyla sabittir.

Türk devletinin bekası ve çıkarları partimin tek hedefidir.

Liderim Dr. Devlet Bahçeli’nin bu zorlu dönemde, dahili harici tüm engellere karşı cesur ve emin adımlarla, mefkuremize olan sonsuz inanç ve güveni gönlümüzde ki davanın ateşini körüklemektedir. Bundan ötesi teferruattır.

Sözün özü; inanan her Ülkücü bir Sazak’tır ve rahmetli Gün Bey’den MHP’ye en büyük miras yolsuzluk, hırsızlık ve hainlerle mücadeledir.

Bu partiye inanan her Ülkücü gibi kendimizi kiracı görmedik, her daim ev sahibiyiz.

Yerimiz, Yurdumuz, Ocağımız burasıdır,

Türk var, Allah yar oldukça
BURADAYIZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.