Site Rengi

DOLAR 32,5882
EURO 34,7936
ALTIN 2.508,04
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Atatürk’ü Rahmet Minnet ve Dualarla Anıyoruz’

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Atatürk’ü Rahmet Minnet ve Dualarla Anıyoruz’
09.11.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar yayınladığı mesajında: “Tarih, ölümleriyle yüreklerde ölümsüzleşen çok az insan yetiştirmiştir. Bu büyük insanlardan biri de hem milletimiz, hem de dünya ölçeğinden bakıldığında tartışmasız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Onun büyük şahsiyeti, erişilmez dehalara mahsus devlet adamlığı, askerî kabiliyeti tarihin altın sayfarında yerini almıştır. Bütün maddi ve manevi imkânsızlıklarla boğuşarak elde edilen zafer, anamızın ak sütü gibi helaldir. Türk milleti kadını, erkeği ile Yüce Atatürk’ün yanında yer alıp “Ya istiklâl, ya ölüm!” nidalarıyla yeri ve göğü inletmiştir. Tarih tekerrür etmiş, vatan ecdadın mübarek kanıyla sulanmıştır. “Damarlarımızdaki asil kanda mevcut.” olan kudret ilk günkü gibi sapasağlamdır. Devletimizin kurucusu büyük önder Gazi Paşa’nın hayatını kısaca göz önünden geçirdiğimiz vakit hayret, ibret ve minnet duyguları içerisinde kalırız. Zorlukların, yoklukların, ihanet ve teslimiyetçiliğin karşısında bir insanın sonuna dek nasıl mücadele ettiğini görmek bizleri hayrete, ibrete ve minnete sevk eder. Bu gücü onun vatan ve millet aşkından aldığını hemen her söz ve davranışından anlarız: Onun yolunda, onun gösterdiği hedefe kilitlenmiş, onun vasıtalarıyla hemhaliz. Hedefimiz “Lider ülke Türkiye’dir.” Bu cihette ömür tüketme ülkümüzden şaşmaz, yalpalamaz, en ufak tereddüde düşmeyiz. Gençlerimizin tarihimizi iyi okumalarını salık veririm. Tarih, bir milletin hafızası, istikbale emin adımlarla ilerleyebilmesinin anahtarıdır. Ecdadın yaptıkları yapacaklarımızın teminatıdır. Her boyutuyla ele alınan bir tarih gösterecektir ki Yüce Atatürk, gün geçtikçe değeri daha da aşikâr olan bir liderdir. Zaman onun fikirlerini yaşlandırmaktan ziyade gençleştirmektedir. “İstikbal göklerdedir.” sözünü ele alalım: Bu gün uzay ve havacılık alanına hâkim olan her millet dünyanın hâkimi olmuştur, olmaya devam edecektir. Gösterilen hedefler istikametinde durmadan ilerleyeceğiz. Çağı yakalamak artık hedef olmaktan çıkmış, Türk çocuğu çağı geçmek için yarış halindedir. Her zaman söylediğim ve bıkmadan usanmadan söylemeye devam edeceğim husus şudur ki okuyan, araştıran, millî ve manevi değerleriyle barışık bir nesil kısa sürede hayalimiz olan hedefe ulaşacaktır. Yolu Atatürk göstermiş, bizlere koşar adım bu yolda nefes tüketmek düşmektedir. Bizlere koca bir vatan hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ölümünün yıl dönümünde hayır duaları edelim. Kendisi, silah ve dava arkadaşları kalbimizin en kutlu köşesinde her daim yerini almaya devam edecektir. Zira bir vatan nasıl sevilir, bizlere en ulvi halleriyle göstermişlerdir. Sonsuza dek saygıyla anmaya devam edeceğiz. Ölümünün seksen ikinci yıl dönümünde Büyük Atatürk’ü saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.