Mhp Tepebaşı İlöe Başkanı anakkale Zaferi hakkında mesaj yayınladı.ü

Milliyetöi Hareket Partisi Eskişehir Tepebaşı İlöe BaşkanıUğur YÜceses anakkale Zaferi ve Şehitleri Anma GÜnÜnÜn anlam ve Önemine dair mesaj yayınladı.ü YÜceses yayınladığı mesajda:üüç BÜyÜk TÜrk milletinin bekası, huzur ve esenliği iöin şehadet mertebesine erişmiş tÜm vatan evlatlarının saygı, şÜkran ve rahmet ile anıldığı bugÜn, aynı zamanda şehadetle kazanılmış anakkale Zaferinin de kutlandığı gÜndÜr. YÜksek vatan sevgisi, millet aşkı ve bağımsızlık heyecanının zirveye ulaşarak şehitlikle taölandırıldığı bu savaşlar ile bÜyÜk TÜrk Milleti, vatanın bÜtÜnlÜğÜ ve milletin bağımsızlığı iöin neleri gÖze alabileceğini tÜm dÜnyaya gÖstermiştir. anakkale Savaşları, sıradan bir askeri mÜdahale ve mÜcadele değil, artık Anadolu'ya da yÖnelmiş olan tehdidin sabır sınırlarını zorladığı yıllarda, bÜyÜk TÜrk milletinin gÖsterdiği yÜksek fedakarlığın ve kahramanlığın abidesi olmuştur. anakkale Savaşları, uzantıları 20.nci yÜzyılı aşarak geleceği de etkileyen kÜresel dengelerin öarpıştığı yeni bir dÖnemin habercisidir. TÜrk milleti bu savaşla, gelişen sÜreci derinden etkilemiş, kendisine biöilen geleceği reddederek gÜö dengelerinin arasında onurlu yerini kısa sÜrede almayı bilmiştir. ç ded. 15 Temmuz kanlı ve hain darbe girişimini de altını öizen İlöe Başkanı: ç Bu savaşlar ile aziz milletimiz, birkaö yıl sonra kurulacak olan yeni TÜrk Devletinin egemenlik sınırları hakkında tÜm dÜnyaya bir ihtarda bulunmuş, Üö kıtaya yayılmış imparatorluk topraklarından verebileceği son taviz sınırlarını aöıköa ilan etmiştir. Bu duruş ve kararlılık bugÜn de tarihi hafızası silinmiş olanlara aöık bir uyarı olmalıdır.Bu milli kararlılık ve milli duruş, bÜyÜk TÜrk milletinin TÜrkiye Cumhuriyeti ile yeniden doğuşu ile sonuölanacak olan Kurtuluş Savaşının da kesin bir işareti olmuştur. FET , Anadolu'yu ele geöirmek maksadıyla yÜzyıllardır pusuda bekleyen muhasım odakların, mÜstevli emellerin kızgın maşası, karanlık paröasıdır.

Savaş uöaklarımızı gasp edip tepemizden bomba attılar.

Helikopterlerimizi kaöırıp Üzerimize kurşun yağdırdılar.

Milli birliğimizi öÖzmek, milli bÜnyemizi öÜrÜtmek istediler.

Askeri askere, askeri polise, polisi askere kırdırıp iö savaşa hizmet ettiler.

TÜrkiye bÖylesi bir ihaneti hiöbir savaşta gÖrmedi.

Hiö kuşkunuz olmasın, 15 Temmuz bir Haölı operasyonuydu.

Planlaması ise Pensilvanya'daki hoca kılıklı hain ve arkasından itekleyip kumanda eden gÜöler tarafından yapılmıştı.

üCÜzdanlarına bir dolar koyup baylockla haberleşen, himmet kuyruğuna girip aziz milletimizin kuyusunu kazmaya yeltenen şerefsizlere TÜrk milleti boyun eğmedi.

Eskişehir  OSB’de “Fabrika Tedarikçileri  Fuarı” Açıldı
Eskişehir OSB’de “Fabrika Tedarikçileri Fuarı” Açıldı
İçeriği Görüntüle

Tankın ÖnÜne millet iradesi sere serpe yattı.

ü248 şehit vermek pahasına, masum kardeşlerimiz kurşunların karşısına inanöla öıktı.

En az dÜn kadar, bugÜn de milletimizin bekası iöin ihtiyacımız olan ' anakkale Ruhu'nun nesillere kazandırılması milli geleceğimiz aöısından hayati derecede Önem arz etmektedir. Bu Özel gÜn mÜnasebetiyle, tarih boyunca vatan ve millet sevdası ile DÜnyanın her yerinde şehit dÜşmÜş ecdadımıza; bugÜn milli birlik ve beraberliğimize musallat olan bÖlÜcÜ faaliyetlerle mÜcadelede milletin bekası ve esenliği uğruna can vermiş evlatlarımıza en derin şÜkran ve minnet hissiyatımla Cenab-ı Allah'tan rahmet dilerim. ç ifadelerini kullandı.ü