Site Rengi

DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2.725,36
BIST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
24°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 29°C
Sal 28°C
Çar 29°C

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu
19.07.2024
A+
A-

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir Başkanlığında Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile MÜSİAD Şubemizin yanındaki Dekovil Camii’nde, cuma namazından çıkan vatandaşlara ve mahalle sakinlerine aşure dağıtıldı.

 

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Oğuz Özdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Mübarek Muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik, paylaşma ve bereketin simgesi Aşure Günü mübarek olsun. Muharrem ayı feyze, berekete ve bolluğa işarettir. MÜSİAD ailesi olarak bizler bu güzel ayın feyzini ve bereketini birlikte yaşamak için bir araya geldik. Eskişehir halkının ve tüm İslam aleminin muharrem ayını ve aşure gününü kutlarım.

Başkan Özdemir Aşure Günü’nün, toplumsal dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği belirterek bu özel günün manevi değerine dikkat çekildi. MÜSİAD Eskişehir olarak, bu anlamlı günün barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti. Bu güzel günde, aşure İkramı etkinliğine katılan tüm vatandaşlarımıza, MÜSİAD Eskişehir Şube Yönetimine, üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.