Site Rengi

DOLAR 32,5093
EURO 34,9403
ALTIN 2.433,27
BIST 9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

MÜSİAD’dan Milli Eğitim Müdürü Töre’ye Ziyaret

MÜSİAD’dan Milli Eğitim Müdürü Töre’ye Ziyaret
22.05.2022
A+
A-

MÜSİAD, İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni atanan Pervin Töre Hanımefendi’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve beraberinde bir önceki dönem Şube Başkanı Ayhan Arslan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (OGÜ) bir önceki dönem Rektörü onur üyemiz Prof. Dr. Hasan Gönen, Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, İsmail Kanber, Av. Oğuz Özdemir Yönetim Kurulu üyelerimizden Kenan Ertorun veSerkan Ülkü üyelerimizden Ali Rıza Durmaz ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni atanan Pervin Töre Hanımefendiyimakamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “İlimize yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Pervin Töre Hanımefendiyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Daha önceki görev yaptığı illerdeki başarılı çalışmalarından dolayıİl Milli Eğitim Müdürü Sayın Töre ilimizde de de başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde olduklarını belirterek, Sivil Toplum Kuruluşu olarak MÜSİAD’ ın her zaman eğitime destek verdiğini belirtti. MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre hanımefendiye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre “Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Göreve başlamam dolayısıyla MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şube Başkanı Duman ve Yönetimine İl müdürlüğümüz olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

                                                                   Hakan DUMAN

                                                     MÜSİAD Eskişehir

Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.