Mercedesli solcu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çakma sosyalist yoldaşları tarafından yönetilen Odunpazarı Belediyesinin harcamalarını değerlenlendirmeye devam ediyoruz. Bugün Belediyenin 1.Başkanın sınavsız memur ve müdür yaptığı Vali köşkünde daha büyük köşk sahibi olan Basın ve Özel Kalem Müdürünün, Özel Kalem bütçesinden yaptığı reklam harcamalarını ifşa edeceğiz.
REKLAMA ve PARA ÖDEMEYE DOYAMAMIŞLAR.
Öncelikle aydınlatmak istiyorum.Meclis Denetim raporunda bu harcamalar yer almayınca Ak Parti adına komisyonda bulunan meclis üyesi rapora şerh koyuyor.
Milletin ve Devletin parasının hesabını soran herkesin alnından öpülmesi gerektiği düşünüyorum.
Özellikle geçmiş yıllarda Basın ve Özel Kalem Müdürlüğünün harcamalarını sorgulayan meclis üyelerinin başına gelenleri düşününce sayın meclis üyesini cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Kendisi helal süt emmiş.
Basın Müdürlüğünün bütçesinden para aktarmaya pardon para harcamaya doyamadıkları için Özel Kalem bütçesinden devam etmişler.
Merkezi İstanbul olan fakat sadece Eskişehire iş yapan Baravda ya ait ADARGA adlı şirkete Bilboard ve Clp reklamı karşılığında 732 bin 761 TL ödenmiş.
Yine aynı basın baronu 16 şirketli özgürün “Özgür Dijital”e 177 bin(177.000)TL’ye cephe kaplama işi yaptırılmış.
Baravda Baronunun 16 şirket kurmasının mutlaka bir nedeni vardır.
Merhaba Radyo TV’ye üç farklı fatura ile 377 bin(377.600) TL aktarılmış..
Merhaba Radyo TV kim demeyin
Tabiki 16 şirketli Bravda’nin
Kazım Kurt sık sık icraatin içinden programı yaptığı Basın baronununa ait ES TV. Özel Kalemin bütçesinden özgürün medyasına milletin parasından ödenen toplamda 1 Milyon 317 bin (1.317.000) TL.
Basın Müdürlüğünün bütçesinden özgürün grubuna aktarılan 1 Milyon 403 bin(1.403.000) TL’yi ekleyince ortaya çıkan rakam; 2 Milyon 820 bin (2.820.000) TL.Çok güzel para .
Belediyenin reklam harcamalarında Bravda yayın organı özgürün firmalarının dışında sadece bir firma mevcut.
Dikkat çekici Firmanın sahibi ve özgür samimi arkadaşlar.O kadar yakınlar ki, özgürün balık lokantasında Sağlık Müdürlüğü ile yaşanan sıkıntıyı aşmak için, Sağlık Müdürünü beraberce balık lokantasında ağırlayacak kadar, moda deyimle kankalar.
Ne alaka diyebilirsiniz.
Sayın Sağlık Müdürümüz ve firmanın sahibinin kardeşi Kütahya’da aynı evi paylaşacak kadar yakınlar.
Firma Şehir Reklam, firma sahibi aynı zamanda aynı isimli gazetenin ve bir gıda firmasının sahibi.Kendisini Kazım Kurt’u Orta Anadolunun şampiyon Başkanı ilanı ile Kazım Kurt’u eleştiren bir partinin İl Başkanına çakmasından hatırlıyoruz.
Şehir Reklama 3 farklı faturada Bina Cephe Kaplama işi için 211.000 TL ödenmiş.
Aynı kişiye ait Gıda firmasına 112.500 TL tutarında 3750 adet çikolata sepeti yaptırılmış.Yetmemiş gıda firmasından 20.898. TL’ye 2250 adet kutulu helva alınmış.
Eskişehirin tanınmış çok şubeli bu gıda firmasında çikolata ve helva satıldığınıda öğrenmiş olduk.
Anlaşılıyor ki bu 354.000TL.’ye Orta Anadolunun şampiyon Başkanı olabiliyorsunuz.
Gıda firmasının ismini özellikle vermiyorum.Çünkü bu firmayı kuran ilk kuşak çok çalıştı.Hiç devlete bulaşmadılar, devlete bir kuruş fatura kesmediler.Yanlış bir iş yaparak milletin hakkını yemekten korktular. Onlara haksızlık yapmak istemiyorum.
Para merkezli medya-siyasetçi-bürokrat üçgeninde ki kirli ilişkileri yazmanın artık bir anlamı yok.
Her şey gözümüzün önünde gerçekleşiyor. Yakın zamanda Kazım Kurt röportaj vermiş.
“Ben partimin adamıyım kendimi ön plana çıkartmıyorum” diyor.
Allahtan kendisini ön plana atmıyor. Odunpazarı Belediyesi Kazım Kurt’un asempatik resimleri ile süslenmiş dış cephe kaplamalarına 2021 yılında 1 Milyon 200 bin TL ödemiş.
Temsili ağırlama için ayrılmış Özel Kalem Müdürlüğü bütçesi üzerinden reklam işi alınmasını da çok manidar buluyorum.
2021 yılında çat çat Bilboard-Clp reklam faturası kesenler ve çat çat ödeyenlere üzücü haberi tekrar vermek istiyorum. 2022 yılında Odunpazarı Belediyesinin Bilboard ve Clp reklamları günlük gözlemleniyor.Aslında yayınlandı denilen Bilboard-Clplerin yayınlanıp, yayınlanmadıklarını ortaya çıkarmak için günlük gözlemlenmeye de ihtiyaç yok.
Örneğin Özel Kalem Müdürlüğü üzerinden Nisan-Ağustos aylarında yayınlandı denilerek. Bilboard ve Clp reklam faturaları kesilmiş. Nisan – Ağustos aylarında bilboard sahibi firmalardan reklam hizmet alan firmalara kesilen faturaları karşılaştırılır.
Aynı günlerde bir bilboard da iki farkı reklam olmayacağına göre, o günlerde kimin kiraladığı ortaya çıkacaktır.
Geçmiş yıllarda Basın ve Özel Kalem Müdürlüğünün harcamalarını ifşa edenler ağır saldırılara uğramıştı.
Muhtemel sayın meclis üyesine ve bize saldıracaklardır.
Kendi adımıza elinizden geleni arkanıza koymayın.
Bir ömrümüz var ve bir kere öleceğiz. Onu da adam gibi ölürüz.
Lütfen bizi takip etmeye devam edin.
Daha bitmedi……….