Site Rengi

DOLAR 34,2123
EURO 37,9092
ALTIN 2.921,97
BIST 9.351,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 17°C
Çok Bulutlu
Eskişehir
17°C
Çok Bulutlu
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 28°C
Cts 29°C

ODUNPAZARI BELEDİYESİNİN ŞİRKETLERİ EŞ,DOST,AKRABA ARPALIĞI MI?????

ODUNPAZARI BELEDİYESİNİN ŞİRKETLERİ EŞ,DOST,AKRABA ARPALIĞI MI?????
01.10.2024
A+
A-

Belediye Meclis toplantılarını;Odunpazarı Bölgesinin sorunlarına çözüm bulmaktan daha çok ülke gündemine ve iktidarı eleştirmeye ayıran Başkan Kazım Kurt’un kendisinin eleştirdiği “Nepotizm”in (Akraba kayırma, öznel ve adil olmayan şekilde yapılan kayrımcılık,ayrımcılık.) uygulayıcısı olduğu iddia ediliyor.

Gençlere; adalet,ümit ve iyi bir gelecek vadeden.Kamu personel alımlarında “Ak Partinin partizan davrandığını” iddia eden Başkan Kurt’un kendi gelinini Büyükşehir Belediyesine sınavsız sözleşmeli personel yolu ile memur yapılması ile kızının Çankaya Belediyesinde meclis üyesi ve Başkan yardımcılığı görevine devam etmesi sosyal medya da yer aldı.

Acaba gelini ve kızı milletvekili ve Belediye Başkanı Kazım Kurt’un kızları olmasaydı sınavsız memur ve Meclis Üyesi ile Başkan Yardımcısı olma imkanları varmıdıydı.

Şimdi de,Odunpazarı Belediyesine bağlı şirketlerden “Odunpazarı Sigorta Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketinin” yönetim kuruluna Başkan ve üye olarak yakın akrabası Semih Bayrakdar,yine akrabası Münür Uluğ ile Odunpazarı Kent Konseyi Başkqnı İsmail Kumru’yu atayan Başkan Başkan Kurt’un, akraba ve partizan kayırmacılığına kendi yönetimi altında da devam ettiği ortaya çıktı.

Daha önce Odunpazarı A.Ş’nin yönetim kuruluna 70 yaş üstü CHP’li yoldaşları Muhittin A.,Yaşar Ö. ve Mahmut S.yi atayan Başkan Kurt’un Odunpazarı Belediyesinin şirketlerini akrabalarının ve yakınlarının arpalığa çevirdiği iddia ediliyor.

Arpalığa döndüğü iddia edilen Odunpazarı Belediyesinin şirketlerinin yönetim kurulu üyeleri hangi mesleki yeterlilik ve uzmanlıklarından dolayı bu görevlere atandılar ve kaç para maaş ve oturum parası alıyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.