Site Rengi

DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Organize Patilerde Görev Değişimi

Organize Patilerde Görev Değişimi
17.03.2021
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölge (EOSB) Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Organize Patiler” olarak bilinen Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonunda görev değişimi yaşandı. Komisyon Başkanı Ata Ersoy görevini, Halis Korkmaz’a devretti.

Eskişehir OSB sınırları içerisinde yaşayan sokak hayvanlarının barınma, beslenme ve sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Eskişehir OSB Müdürlüğü tarafından 2019 yılında kurulan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonunda başkan değişikliği yaşandı. Komisyon Başkanı Ata Döküm firma yetkilisi Ata Ersoy, görevini Elektroteknik firma yetkilisi Halis Korkmaz’a devretti. Ata Ersoy döneminde başkan yardımcılığı görevini yürüten Nova Kalıp firma yetkilisi Erkan Şahlan yeni dönemde de başkan yardımcılığı sürdürecek.

Önemli işlere imza atıldı

Eskişehir OSB Başkan Vekili Metin Saraç, 2019 yılında kurulan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonunun güzel işlere imza attığını ifade ederek: “2019 yılında Eskişehir OSB çatısı altında kurulan ve gönüllülerden oluşan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonumuz Ata Bey başkanlığında çok önemli işlere imza attı. Pandemi döneminde de özverili çalışan arkadaşlarımız Bölge müdürlüğümüzün de destekleriyle OSB sınırları içerisinde yaşayan can dostlarımızın barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşıla ve sağlık bakımlarını üstlendi. Bu süre zarfında Bölge Müdürlüğü tarafından sokak hayvanların kısırlaştırması ve beslenmesi amacıyla araç tahsisi yapıldı, Müdürlükçe mama desteği sağlandı, 30 gözlü sokak hayvanları rehabilitasyon alanı yapıldı. Belirli periyotlarda ise kısırlaştırma çalışması yürütüldü. Komisyonumuzun yoğun gayretleriyle bu süreçte OSB’mize dışarıdan hayvan bırakılmasının ciddi oranda önüne geçildi” dedi.

Ata Ersoy’a teşekkür etti

Görevi devreden Ata Ersoy’a katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten EOSB Başkan Vekili Saraç: “Ata Bey komisyonumuzun ilk başkanı. Sahadaki arkadaşlarımıza çok ciddi katkıları oldu. Bugün bir bayrak değişimi yaşıyoruz. Ata Bey başkanlığı yine komisyonumuzda yer alan Sayın Halis Korkmaz’a devretti. Emeklerinden dolayı Ata Bey’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Saraç, başkanlığı devralan Halis Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dilerken, bölge müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olacaklarını ve verimli bir çalışma dönemi yürüteceklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.