Site Rengi

DOLAR 32,5882
EURO 34,7936
ALTIN 2.508,04
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Osmanlı Ocakları’ndan Boğaziçi Üniversitesi Gösterileri ile İlgili Açıklama

Osmanlı Ocakları’ndan Boğaziçi Üniversitesi Gösterileri ile İlgili Açıklama
03.02.2021
A+
A-

Osmanlı Ocakları Federasyonu Eskişehir İl Başkanı Esat Demirtaş, bazı aşırı ve ayrılıkçı örgütlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Boğaziçi Üniversitesi’ne Prof. Dr. Melih Bulu’yu ataması üzerine başlattığı gösterilerden dolayı açıklama yaptı. Osmanlı Ocakları Eskişehir İl Başkanı Demirtaş açıklamasında: “Milletimizi rahat bırakın!” dedi.

Başkan Demirtaş’ın açıklamaları şöyle:
“Son günlerde sosyal medya ve basında görüldüğü gibi Cumhurbaşkanımız tarafından 5 üniversiteye rektör ataması gerçekleştirildi. Aslında sebeplerini de bildiğimiz amaçları apaçık hükümete ve başkanımıza, uluslararası kamuoyunu da yanlarına alarak yapılan Gezi Olayları tarzı bir yaklaşımla rektör istifasını istemeye kadar giden hatta rektörlük seçimlerinin öğrenci kulüplerinin yapmasını isteyecek kadar akıldan yoksun isteklerle dış güçler ve içimizde ki terör odaklarının unsurları ile daha önceden planlanmış, özellikle lgbt ve sol örgütlerın katılımı ile başlatılmak istenen karışıklık, kaos yaratma çabaları emin olun ne ülkemize ne öğrencilerimize hiç bir fayda sağlamayacaktır.

Yeni atanan Rektör Prof. Dr. Melih Bulu hocamıza yapılmak istenen istifa ettirilme çabalarının ,aslında Başkanlık sistemini tartışmaya açmak ,ülkemizin tek adam tarafından yönetildiğini, bu yönetim şeklinden tüm öğrenclerin ve hatta z kuşağının tamamının bu yönetim şeklinden rahatsızlık duyduğunu, hatta öğretim görevlilerinin ve akademisyenlerinde bu atamalardan rahatsız olduğunuüstü kapalı bir şekilde dış basınında  desteğini arkalarına alarak, rahatsızlıklarını dile getirmeye çalıştıklarını görebiliyor ve bu yapılan eylemlerın asıl amacanın ne olduğunu bildiğimizi bilmenizi istiyoruz.

Değerli kamuoyu şunu bilmelidir ki;
1963 ten 1971 yılına kadar Masonların yönetiminde olan 1971’den 2021 yılına kadar ise bu yapıların istediği kişilerin ataması yapılmış bir okuldan bahsederken neden bunda önce ataması yapılan Prof Dr Mehmet Özkan’a yani ablası Ak Parti Mv olan bir rektör atandığında bu kadar sesınız çıkmadı neden bilim yuvalarını terörize etmediniz neden sol illegal örgütleri ve  sapkınlıkta sınır tanımayan lgbt tarzı yapılanmaları harekete geçirmediniz.

Evet bizler biliyoruz ki; sizlerin ve sizi ayaklandırma heveslisi olan siyasetçilerin, akademisyenlerin ve belli sanatçı guruplarının amacı asla ve asla atanan Rektörün kişiliği liyakatı değil terör örgütlerine nefes dahi aldırmayan çok büyük ve gizli Savunma sanayi projelerinde çalışmış tam yerli ve milli oluşudur.

‘Gezi Parkı olaylarını mumla arayacaksınız’ diye ülkemizi ve vatandaşlarımızı korku ve endişeye kapıldığını sanarak devlete parmak sallayanlar şunu bilmelidirlerki,öğretim yuvalarında yerleşmiş olan masonik yapılar onların hizmetçileri,akademik ve siyasal oligarşin sonunu getirecek adımı siz atarak ülkemizde ferahın ve Milliliğin önünü açtığınız gibi bu yapılarla mücadelenin ne kadar önemli olduğunu hem millete hem devlete hatırlattınız. Bu tarz öğrenci olmayan ama öğrenci kılığına girmiş illegal yapılar ve dış güçlerin oyuncağı olmuş içimizdeki hainler ve gafiller şunu bilmelidir ki:
“Başlatmış olduğunuz bu ayaklanma ve darbe girişimi tarzındaki olaylar aslında milletimizin  ve devletimizin sinir uçlarıyla oynayarak dışarıdan gelecek desteklerle ‘ne zaman nasıl bir kalkışma yaparız’ provalarını ve asıl amacınızı görüyor, son yıllarda tüm dünyada büyük bir atılım hamlesı gerçekleştiren güzide devletimizi hem ekonomik hem de sosyal olarak nasıl çökertme, zayıflatma çabası içinde olduğunuzu görüyor ve hem sizi hem arkanızdaki şer odaklarını ve dahi içimizde hainleri uyarıyoruz.

Eyy gaflet içine düşmüş, hainlikte sınır tanımayan, aşırı örgütlerin maşaları, masonik yapıların oyuncağı olmuş akademisyen ve öğretim görevlileri ve onların içimizdeki siyasal destekçileri!
15 Temmuz‘ü mumla aramamak için kalbi ve yüreği önce iman sonra vatan için babayiğitleri kahramanları, asker kıyafeti giymiş FETO’nun ve Vatikan’ın emir kullarını nasıl al aşağı ettiğini her birini çırılçıplak soyarak milletin huzuruna çıkarttığımızı, Devlet Başkanımıza ve milletimize nasıl sahip çıktığımızı, tankların ve uçakların önüne ölümü öldürmüş bir nesil olarak diyoruz ki: Yapmayın! Aşırı örgütlerin oyuncağı olmayın ve milletimizi rahat bırakın!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.