Site Rengi

DOLAR 32,3640
EURO 35,0101
ALTIN 2.325,51
BIST 9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Özgürlük, Barış ve İbnelik

27.04.2020
A+
A-

İlk olarak 2016’da başladı bu akım, ‘Recep’le Şaban’ın aşkına Ramazan engel olamaz’ ironisi ile o zaman Ramazan mayıs-haziran aylarını kapsıyordu. ‘Nerden çıktı’ deyince her yıl mayısın son haftası LGBT haftası dediler. Sözümona ‘Onur Yürüyüşü’ dediler. Esas gaye Ramazan ayı idi.

Ertesi yıl yine Ramazan ayını sabote etmek için bu sefer mayısın ortasında yaptılar. Hatta CHP’li bazı bazı belediyeler şogolarını gökkuşağı (LGBT) yaptılar. Bizdeki Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi de dahil dahil ‘özel yaşam’ tercihidir falan filan ibneliklerine kılıf buldular. Bu yavşaklar 2018’in Ramazan’ında kayboldular. Çünkü 24 Haziran’da cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri vardı. Eylül ayında silik bir şekilde kutlandı. Hatırlıyorum Odunpazarı Belediyesi resmi sayfasına yorum yapan bir vatandaşa ‘İbnelik sizin içinizde’ diye cevap veriliyordu. 2019’da Ramazan ayına gelindiğinde artık ülke genelinde birçok belediyeyi kazanmış CHP’nin tüm belediyeleri, logolarını bir günlüğüne LGBT yapıyor; adeta bir karnaval halinde kutsanıyordu. Hatta ibnelerle işi olmaz dediğimiz Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bile furyaya uymuştu. Bu sene Ramazan nisanda başlamasına rağmen LGBT haftası öne çekilince Covid’den de dolayı bazı çevreler tarafından arasız kalmakla eleştirilen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kuran’a göre cevap verince, Ankara Barosu yakışıksız bir şekilde suç duyurusunda bulundu.

Hayır şunu anlamıyorum: Bu LGBT’leri niye sol cenah savunuyor? Bunların ibnelik neresinde? Neden hep CHP’li belediyeler ve önde gelen isimler bunları savunuyorlar?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.