Site Rengi

DOLAR 32,5997
EURO 34,7996
ALTIN 2.404,43
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Palavra Palavra Bravda

12.04.2021
A+
A-

*Hamamyolu’na plastik park

*Çavlum’da güya sera kuracaklardı
 
*100 kreş  2030 da mümkün
 
*Arıköy nerede bilen var mı?
 
*Otelin locasında rakı balık viski votka burada herkes sör
 
*Ajda söylüyor  Palavra Palavra Palavra

Odunpazarı Belediyesi’ni yöneten Sayın Kazım Kurt ve özel-tüzel adamlarının yönetim tarzları, vizyonları, backgroundlarından irite olan o kadar çok Eskişehirli mevcut ki bunlar hakkında bir şey yazınca mesaj yağmuru başlıyor.

Denetim ve faaliyet raporu hakkında dile getirilen bizim de sorduğumuz sorulara sorular eklenirken, sorduğumuz sorularla ilgili bilgilere sahip olduk. Özel Kalem bütçesinden harcanan yeme-içme ve otel faturaları hakkında okurumuz çok haklı bir soru soruyor. “2020 yılı Mart ayında pandemi başladı.
Toplu yemeklerin, organizasyonların yapılmadığı yılda bu yeme içme ve otel faturaları nereden çıkıyor”Okurumuzun sorusuna biz cevap verelim.
Güzel mi güzel otel var, otelin locası var, locasında rakı-balık var…..Viski var… Votka var.

Yahnikapan’da Kuruyan Bin Fidan 

Bir okurumuz Odunpazarı Belediyesini yönetenlerin   çiçeğimizi kendimiz yetiştiyoruz balonu için “Çavlum köyünde güya çiçek yetiştireceklerdi, reklamı yaptılar fakat Çavlum köyüne bir daha hiç uğramadılar” dedi.Vişne beklediğimiz ağaçlarla ilgili “Tantana ile köye geldiler, bol reklam yaptılar. Güzelim ağaçları  diktiler, diktikleri ağaçları sulamayı akıl edemediler. 1000 tane vişne ağacı kurudu gitti”Ne kadar akıllılar ve becerikliler değil mi??? Ağaç dik, diktiğin ağacı sulama…….

Arıköy Nerede Bilen Var mı?

Arıköy yapmışlar fakat arılı köyü gören, bilen yok.
Reklamı bunun da bol okurumuz diyor ki”Arı nasıl bal yapar?” diye 5 yaşında bir çocuğa sorsanız der ki ağaç ve çiçeklerden bal yapar.
Gittiler ağacın ve çiçeğin olmadığı yere dünyanın masrafını yapıp Arıköy diye klübeleri oturtular.
Ne biliyorlar, ne de bilene değer veriyorlar. 2 sene geçti arılar hala bal verecek.

Bizde merak ediyoruz ballar nerede”Solucan Gübresi üretecek solucanlarını sormuştuk, ne kadar ürettiler ürettilerse ürettiklerini ne yaptılar.
Bilen duyan varsa insanlık namına bildirimde bulunsun. Odunpazarı Belediyesinin solucanları kayıp ve hükümsüzdür ilan edilir…..

Palavra Palavra Bravda

100 Kreş için de Ajda Pekkan’ın “Palavra, palavra her şey palavra” şarkısını Odunpazarı Belediyesini yöneten Sayın Kazım Kurt ve adamlarına hediye ediyorum.

Hamamyolu’na Plastik Park

Malum Odunpazarı’nı yöneten elitler, çevreye ve doğaya çok duyarlıdırlar…
Ondan dolayı Hamamyolu’na Plastik Park yaptılar…
Plastik Parklarının altı koca koca lağım faresi kaynıyor. Başkan Bey’e sormuşlar o da “Bakacaz” demiş. Anca bakarlar uzaktan belki de beslerler kim bilir (?)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.