Site Rengi

DOLAR 32,5996
EURO 34,7963
ALTIN 2.506,02
BIST 9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Prof. Dr. Günay’dan Baba Ocağında Okul Ziyareti

Prof. Dr. Günay’dan Baba Ocağında Okul Ziyareti
06.09.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Mihalıçcık da bir buçuk yıldan sonra yüz yüze eğitime başlayanŞehit Münir Yıldızak Çok Programlı Anadolu Lisesiöğrencilerini, Mihalıççık Kaymakamı Onur Aykaç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Demirtaş ile okulun ilk gününde ziyaret etti. Okul Müdürü Orhun Özel’den bilgi aldı, Edebiyat Sokağı’nı gezdi.  Prof. Günay “Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Pandemi nedeniyle kesintiye uğrayan çocuklarımızın eğitimlerinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve bir daha kesintiye uğramaması tek temennimiz. Çocuklarımız başarılar diliyor, emekleri ödenemeyecek eğitim camiamıza teşekkürlerimi sunuyorum.”  Şeklinde konuştu.

HAYALLERİNİZE SINIR KOYMAYIN

Prof. Dr. Günay öğrencilere, ‘’Sevgili gençler, uzun bir aradan sonra tekrar bir aradasınız.  Pandemi nedeniyle arkadaşlarınızdan hocalarınızdan uzak kaldınız ancak şimdi yeniden okuldasınız. Maske, mesafe ve hijyene dikkat ederek öğreniminizi sürdüreceksiniz inşallah. Benim babam da bu sıralarda okumuştu. Bu sıralarda aldığı eğitim ile önce doktor oldu. Sonra Eskişehir Milletvekili oldu. Biz de sizlerin başarılarına tanık olmak, sizleri çok farklı alanlarda konularında uzman yetişkinler olarak görmek istiyoruz. Sakın hayallerinize sınır koymayın. Disiplinli çalışarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bizler her zaman size destek vermeye hazırız.’’ Şeklinde seslendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.