Site Rengi

DOLAR 32,5130
EURO 34,9419
ALTIN 2.434,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Rektör Çomaklı’nın Batman ve Mardin Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Batman'da ve Mardin'de ziyaretlerde bulundu. 
Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Açıköğretim Sistemi Başarı Belgeleri Takdim Törenleri kapsamında bulunduğu Batman’da ve Mardin'de Açıköğretim öğrencileri ve mezunlarıyla bir araya gelirken hem de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, bu kapsamda Batman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede’yi ziyaret ederek kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti. 
Ardından Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’a da ziyarette bulunarak Açıköğretim Sistemi Başarı Belgesi Takdim Töreni’ne ev sahipliği yapmalarından dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti. 

Rektör Prof. Dr. Çomaklı, Açıköğretim Sistemi Başarı Belgeleri Takdim Törenleri kapsamında Diyarbakır ve Batman’ın ardından Mardin’de de ziyaretlerini sürdürdü. Prof. Dr. Çomaklı, Mardin’de hem Açıköğretim öğrencileri ve mezunlarıyla bir araya gelirken hem de Mardin Valisi Mustafa Yaman’a ziyarette bulundu. Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, kendilerine gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı Vali Mustafa Yaman’a teşekkürlerini ileterek burada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. 
Ardından Rektör Prof. Dr. Çomaklı, Mardin Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk’ü ziyaret etti. Ziyarette İl Müdürü Efetürk, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'ya hediye olarak Türk bayrağı tablosu ve Kuran-ı Kerim takdim etti. 
Rektör Çomaklı Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'yı da ziyaret etti. Prof. Dr. Çomaklı, Açıköğretim Sistemi Başarı Belgeleri Takdim Töreni için gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’ya teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.