Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,1407
ALTIN 2.294,85
BIST 9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sağlık Sen’den Yapılan Kesintilere Tepki

Sağlık Sen’den Yapılan Kesintilere Tepki
26.10.2019
A+
A-

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve beraberindeki heyet Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç’ı makamında ziyaret ederek sağlık çalışanlarından yapılan kesintiye tepki gösterdi.

Sağlık Sen üyeleri ve hastane çalışanları resmi tatil günlerinde sehven fazla ödeme yapıldığı ve fazla ödemelerin yasal faiziyle personelden alınacağı bahisle bir görüşme gerçekleştirildi. Sağlık Sen Şube Başkanı Köksal, idareler tarafından yapılan fazla ödeme işlemlerinde yapılan hatalı ödemenin tespitinden sonra idarece fazla ödenmiş bulunan ücret farklarının ancak ilk ödemenin yapıldığı tarihten başlamak üzere 60 günlük dava açma süresi içinde geri alınabileceğini ve bu konu hakkında Danıştay İçtihatları Birleştirme Kurulu Kararı olduğunu belirtti. Konu hakkında yazılı başvuru Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç’a teslim edildi. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Köksal, “Daha önceden kazanılmış davalarımız ve Danıştay kararları var. Sağlık Sen olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında durduklarını ve durmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.