Site Rengi

DOLAR 32,4845
EURO 34,6977
ALTIN 2.475,83
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Sağlık Turizmi İçin Eskişehir Şehir Hastanesi’ni Tercih Etti

Sağlık Turizmi İçin Eskişehir Şehir Hastanesi’ni Tercih Etti
27.11.2019
A+
A-

Eskişehir Şehir Hastanesi, Eskişehir’de ‘Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ alan hastanelerden biri olarak, hasta kabulüne başlamıştı. Şimdi de hastane, sağlık turizmi aracılığı ile gelen, ilk hastasını taburcu etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi, sağlık turizmi birimine ulaşan Amerika Birleşik Devleti, Nebraska eyaletinin Lincoln şehrinde yaşayan M. M’nin ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. 21 Kasım 2019 tarihinde Sağlık Turizmi için Eskişehir  Şehir Hastanesi’ni tercih eden hasta,Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzm. Dr. Serhat Atalay Eviş ve ameliyathane ekibi tarafından başarıyla tamamlanan karın operasyonu sonrasında  şifa ile taburcu edildi.

‘Sağlık turizmi ile gelen ilk hastamız’

Hastayı Hastaneye kabulünden taburcu edilene kadar her aşamasını takip eden Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici: “Bu hastamızın bizim için önemli olmasının nedeni, sağlık turizmi aracılığı gelen ilk hastamız olması… Hastamızın tedavisini başarılı bir şekilde yaparak, kendisini taburcu ettik.” ifadelerini kullandı.

Şifa bularak taburcu olmanın mutluluğunu yaşayan M.M. duygularını şu şekilde ifade etti: “Başarılı bir şekilde ameliyatımı yaptırdığım için çok mutluyum. Başta, doktorum Serhat Atalay ve ekibi olmak üzere, hastane yönetimine, sağlık turizm birimine ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.