Site Rengi

DOLAR 32,5309
EURO 34,9615
ALTIN 2.439,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

‘Sahrap Soysal ile Yemek Atölyesi’ etkinliği Eskişehir’de Düzenlendi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’de hizmet veren Ayten Usta Gurme Restoran'da Türk yemek uzmanı ve yazar Sahrap Soysal tarafından bir firmanın kuruluşunun 40. yılı sebebiyle 'Sahrap Soysal ile Yemek Atölyesi' isimli etkinlik düzenlendi. 
Emekli öğretmen Ayten Çetin tarafından kurulan Ayten Usta Gurme Restoran'da bir firmanın kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe firmanın bayi sorumlularının eşleri yoğun ilgi gösterirken ünlü yemek uzmanı Sahrap Soysal, katılımcılara tavuklu makarna yaptı. 
Konuyla ilgili bir konuşan Ayten Çetin, katılımcıları ve Sahrap Soysal’ı ağırlamaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Çetin, "Sahrap Soysal katılımcılara yemek yaptı. İşletmemizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Daha önce bayi toplantıları Antalya, İstanbul gibi şehirlerde yapılıyordu. Artık Eskişehir tercih ediliyor. Buradaki yemek çeşitlerimizden mesela Kardelen diye bir tatlımız var. Osmanlı tatlısı. Farklı yemek kültürlerini tatmak için bizi tercih ediyorlar" dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.