Site Rengi

DOLAR 32,3691
EURO 34,9702
ALTIN 2.326,20
BIST 9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Servis Araçları Dezenfekte Edildi

Servis Araçları Dezenfekte Edildi
18.03.2020
A+
A-

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Türkiye alarma geçmiş durumda. Yurt genelinde devlet tarafından gerekli önlemlerin alındı, alınmaya devam ediyor. Vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası da tüm esnafıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eskişehir Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer, ara tatilin öne alınarak okulların 16 Mart itibariyle tatil edildiğinin açıklamasının ardından, okul servislerini dezenfekte etmeye yönelik harekete geçen Eskişehir Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, tüm okul ve personel servis araçlarını dezenfekte ettirdi.

Eskişehir Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer: “Okulların tatil edilmesiyle birlikte okul servis araçlarını ve personel araçlarını da dezenfekte ettik. Sonuçta bu virüs sadece çocuklarımızla alakalı değil, halkımızın genelini ilgilendiren bir konu. Servis araçlarımızda personel ve öğrenci taşıyoruz. Onların güvenliği ve sağlığı bizim için en önemli unsurların başında geliyor. Bu anlamda tüm servis araçlarımızı koronavirüse karşı ilaçlama-dezenfekte çalışmalarımızı yürütüyoruz.” Belgesiz ilaçlama yapan kişilere itibar edilmemesi gerektiğini de hatırlatan Yüceer: “Dezenfekte işlemi Sağlık Bakanlığı’ndan lisanslı firma tarafından yapılmaktadır. Şehrimizdeki tüm esnafımızın dezenfekte işlemi tamamlanmıştır. Umut ediyoruz ki ülkemiz bu sorunu da paniğe kapılmadan sağduyulu şekilde atlatacaktır. Bizler ‘Temizlik imandandır’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. İnşallah bu şekilde detaylı temizlik yapmak alışkanlık haline gelir.” dedi. Kişisel hijyene her zamankinden daha çok dikkat edilmesini de vurgulayarak, vatandaşların resmi kurumların açıklamalarına itibar etmelerini, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemelerini önerdi.

https://imgyukle.com/i/JCERk0

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.