Site Rengi

DOLAR 32,4770
EURO 34,9370
ALTIN 2.435,95
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

SEY-DER’den Oda Başkanlarına ve Derneklere Ziyaretler Devam Ediyor

SEY-DER’den Oda Başkanlarına ve Derneklere Ziyaretler Devam Ediyor
30.12.2021
A+
A-

Yeni yönetimini oluşturan SEY-DER, Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak’a ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’ye yapmış olduğu ziyaretler sonrasında, ilçede faaliyetlerini sürdüren Türk Hava Kurumu Seyitgazi Şubesi, Seyitgazi Kızılay Derneği, Seyitgazi Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti.

      SEY-DER Başkanı Sami Türkmen ve yönetim kurulu üyeleri, Seyitgazi Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığı ve Kızılay Derneği ilçe başkanlığı görevinde bulunan Celal Değirmenci’yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Celal Değirmenci: “İlçede yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında ve Seyitgazi paydasında SEY-DER yönetimi ile fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
SEY-DER Başkanı Sami Türkmen ise misafirperverliklerinden dolayı Celal Değirmenci’ye teşekkürlerini iletti. Dernek yönetimi daha sonra Seyitgazi İlçe Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Derneği Başkanlığını yapan Erhan Erden’i ziyaret etti. Başkan Erden ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “SEY-DER yönetimine, yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. SEY-DER’e elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız ve her zaman destek olacağız” şeklinde konuştu.
SEY-DER Başkanı Sami Türkmen de:
”Erhan Başkan bize Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği olarak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Seyitgazi hususunda neler yapılabilir, bu konular hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.