Site Rengi

DOLAR 32,3799
EURO 35,1599
ALTIN 2.323,52
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sinan Alağaç Kabri Başında Anıldı

Sinan Alağaç Kabri Başında Anıldı
24.11.2019
A+
A-

Geçirdiği kalp krizi neticesinde genç yaşta yaşamını yitiren Eskişehirsporlu kaleci Sinan Alağaç, ölümünün 34. yıl dönümünde kabri başında anıldı.
Eskişehirspor’un efsane kalecisi Sinan Alağaç için Esentepe Mezarlığı’nda düzenlenen anmaya Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu’nun yanı sıra Alağaç ailesi, merhum sporcunun yakınları, takım arkadaşları, sporseverler, Eskişehirsporlu yöneticiler, Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Sinan Alağaç Ortaokulu öğrencileri, hakemler ve vatandaşlar katıldı. Anmada, Alağaç’ın örnek kişiliği üzerinde durularak, genç sporcuların onu kendisine örnek alması gerektiğine dikkat çekildi.

Tepebaşı Belediyesi ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin (TÜFAD) ortaklaşa düzenlediği anmada konuşan Eskişehirspor’un eski futbolcularından Hüdai Doğu, “34 yıl geçti. Sinan’ı her zaman kalbimizde taşıyoruz. Örnek, milli bir sporcuydu. Atletizm dalında da başarılı işler yaptı. Allah rahmet eylesin. Aramızdan erken biçimde ayrılmasının acısını yıllar geçmesine rağmen yürekten hissediyoruz” dedi.
Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu da Alağaç için yaptığı konuşmada, “Sinan’la aynı kampüsü paylaştık. Okul takımının kalecisiydi. Kişiliğiyle Türk sporuna örnek bir insandı. Genç sporcuların kendisini örnek almasını temenni ediyorum. Işıklar içinde uyusun” ifadelerini kullandı.
Efsane kaleci Sinan’ın ailesi adına bir konuşma yapan yeğeni Sinan Ören, “Ben 1987 doğumluyum, hiç tanımadığım halde ismini aldım. Kalecilik kariyerimde de rahmetli bana hep yol gösterdi. Eskişehirspor’u bize sevdiren o oldu. Takım arkadaşları anılarını benimle hep paylaşırlar. Bu da beni çok mutlu ediyor. Allah rahmet eylesin. Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç’a unutmadığı için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise şöyle konuştu:
“Allah herkese ölümünden sonra böyle hatırlanacak bir yaşam nasip etsin.”

Konuşmalardan sonra Sinan Alağaç’ın kabri başında dua okundu ve karanfiller bırakıldı. Öte yandan anma etkinliğinde Alağaç’ın fotoğrafları eşliğinde Sinan Alağaç Ortaokulu Spor Kulübü öğrencileri de yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.