Site Rengi

DOLAR 32,5273
EURO 34,6828
ALTIN 2.488,84
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 25°C

Sivrihisar Belediyesi’nden 10 Bin Kişilik İftar

15.08.2019
A+
A-

Sivrihisar Belediyesi, Eskişehir Eski Atatürk Stadyumu’nda yaklaşık 10 bin kişilik bir iftar programı düzenledi.  
Düzenlenen etkinliğe Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Sivrihisar Kaymakamı Dr. Erdinç Yılmaz, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler de katıldı. İftar programında tasavvuf ve ilahi eserler seslendirilirken ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, iftar programına gelen vatandaşlarla masaları tek tek gezerek selamlaşarak bol bol fotoğraf çektirdi. 

“Rabbim bu birliğimizi hiç bozmasın” 
Düzenlenen dev organizasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, “Mübarek Ramazan ayının manevi atmosferi altında bir kez daha geleneksel hale gelen iftar soframızı kurduk. Bugün burada, Eskişehir’de yaşayan Sivrihisarlı hemşehrilerimizle görüşüp konuşmak, hasbihal edip hasret gidermek için tekrar bir araya geldik. Sizlerle bir arada olmaktan, bu ayın bereketini sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Rabbim bu birliğimizi hiç bozmasın” şeklinde konuştu. 

“Bu eski stadyumun son günlerini manevi bir iklim içerisinde tamamlıyoruz" 
Başta Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü olmak üzere organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan herkese teşekkür eden Nabi Avcı ise, "Allah sağlık, afiyet ve huzur içinde nice Ramazanlara erişmeyi cümlemize nasip etsin. Hamid Yüzügüllü kardeşime bu ikramları için, artık geleneksel hale getirdiği bu iftarlar için çok teşekkür ediyorum. Bu dostlar sofrasını şereflendiren siz katılımcılara da çok teşekkür ediyorum. Bu eski stadyumun son günlerini manevi bir iklim içerisinde tamamlıyoruz. İnşallah millet bahçemizin de ilk günlerini böyle güzel bir iftar softası ile açmış olalım inşallah. Hayırlar feth olsun, şerler def olsun, Ramazanımız mübarek olsun" dedi.

Dualar eşliğinde başlayan iftar programı yine dualarla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.