Site Rengi

DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Sivrihisar’da Büyük Değişim

Sivrihisar’da Büyük Değişim
21.06.2022
A+
A-

Sivrihisar Belediyesi ilçede büyük bir değişime imza atıyor. Üst yapı ve restorasyon çalışmaları ile Sivrihisar Belediyesi ekipleri ilçede girilmedik sokak ve cadde bırakmamak için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında hem üst yapı hem de sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yükselen bir Sivrihisar için ve ilçeye en iyi hizmeti sunabilmek adına yapılan çalışmalarda, ilçenin her sokak ve caddesinde yol yapım ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Alt yapı ve doğal gaz çalışmalarının tamamlandığı tüm sokak ve caddelerde sıkı bir çalışma gerçekleştiren Sivrihisar Belediyesi ekipleri ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyorlar.

Diğer yandan ilçede sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmaları ile birlikte çevre düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Büyük bir çalışma başlatan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü “Güzel ilçemiz Sivrihisar’ımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol yapım çalışmalarız aralıksız devam ederken, ilçemizin de çehresini değiştiriyoruz. Tarihi turistik alanlarımızla birlikte turizmin gözdesi haline gelen kadim ilçemizde gelen vatandaşlarımızı da en iyi şekilde ağırlamak adına çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Sivrihisar Belediyesi tarafından ilçede Üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçemizde girilmedik sokak ve cadde bırakmamak adına ekiplerimiz hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Eskişehir Caddesi üzerinde begonit taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Aziz Mahmud Hüdai Cami yanında bulunan Akçeşme Sokakta da üst yapı çalışmalarımız devam ediyor.

Yol yapım, begonit taşı ve kaldırım taşı döşeme çalışmalarımız ilçemiz genelinde sürüyor. Ekiplerimizin çalışmalarını yakından takip ediyor, çalışmaların rutin kontrollerini gerçekleştiriyoruz.

Yükselen bir Sivrihisar için ve ilçe halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.